Halálra rémülve menekültek az elhagyatott házból, amikor ezt a hangot hallották – Videó!





Három szellemvadász éppen egy elhagyatott erődöt fedezett fel, amikor vérfagyasztó hangot hallottak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.18.
paranormális

A 34 éves Amir Jardan barátnőjével és nagynénjével vadásztak szellemre az elhagyatott angliai Fort Gilkickerben, de olyat hallottak, amitől azonnal földbegyökerezett a lábuk, és mindezt sikerült felvenniük videóra - írja a Daily Star.

Jardan már évek óta kutat paranormális jelenségek után, és egy barátjától azt hallotta, hogy a Portsmouth-hoz közeli kietlen erődben csak úgy hemzsegnek a szellemek. Kapva az alkalmon, a fiatal férfi elvitte magával barátnőjét, Amy Notley-t és nagynénjét, Suzanne Singleton-t is, hogy megnézzék, valóban szellemjárta-e a hely. Mondhatjuk, nem csalódtak...

Három szellemvadász éppen egy elhagyatott erődöt fedezett fel, amikor vérfagyasztó hangot hallottak (Fotó: Shutterstock)

„Amint beléptünk az épületbe úgy éreztük, mintha valaki figyelne minket” - kezdte mesélni vérfagyasztó élményét Amir. „Az erőd minden szögletéből furcsa zajok jöttek, kopogást, suttogást hallottunk, mintha valaki játszadozna velünk” - folytatta, majd hozzátette, hogy az igazi terror akkor jött, amikor leértek az épület alagútrendszerébe.

„Lent feltettem hangosan a kérdést: Ha van itt valaki, köszönjön” - hangzik el a videóban is, amit a „szellemirtók” készítettek. „Kétszer is feltettem a kérdést, ekkor egy hangos zaj csendült meg a folyosón” - mondta a férfi.

A csapat annyira megrémült a zajok hallatán, hogy felvették a nyúlcipőt, és kimenekültek az épületből, úgy érezték nincs helyük az erődben.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás