„A Covid felébresztett valamit a szellemvilágban” – hátborzongató hotel vonzza a turistákat





Nagy-Britanniában található egy hotel, amiben hemzsegnek a szellemek. A hátborzongató hangulata ellenére még mindig fogad szállóvendégeket, sőt, van aki csak miattuk keresi fel a helyet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.01.
kísérteties

Nagy-Britannia legkísértetesebb szállodája a Liverpoolban található Adelphi. Az idelátogató turistákat a személyzet figyelmezteti, hogy az épületben élő szellemek a világjárvány okozta lezárás óta egyre bátrabbak. A látogatók beszámoltak már olyan esetekről is, hogy a kísértetek fellöktek vendégeket vagy rájuk kiabáltak. A szállodában bolyongó lelkek között vannak teljesen őrültek is, például egy női szellem a folyosókon jajveszékelve futkározik, más lelkek a fal mellett állnak és csak bámulnak az emberekre. A paranormális jelenségek ellenére a szállodában vannak látogatók, sőt vannak, akik csak a szellemek miatt szállnak meg ezen a helyen.

„Ez a hely nem a gyenge idegzetűeknek való”

„Nemrég szálltam meg és biztosan állíthatom, hogy ez a hely nem a gyenge idegzetűeknek való” – mesélte Robert Pulme szellemvadász a Daily Starnak. „A lezárás vége óta mindenhonnan egyre több hívást kapok agresszív szellemek miatt. A Covid felébresztett valamit a szellemvilágban, az biztos” – tette hozzá a szellemvadász.

„Ne hozz ide gyerekeket”

A Liverpoolban található hotel kísértetjárta ugyan, de még mindig fogad vendégeket.

„Az Adelphiben szálltunk meg egy turistacsoporttal. Vendégek véleményeiben olvastam, hogy a szálloda kísértetjárta, és minden bizonnyal úgy néz ki, mint egy félelmetes film helyszíne. A szobánk elég nagy és kényelmes volt. Sajnos ottlétünkkor a nagylányom rendkívüli rémálmoktól szenvedett” – írta egy Rebecca nevű vendég.

„Nem a gyenge idegzetűek helye, csak akkor tedd be ide a lábad, ha szellemvadász YouTube-videót készítesz! Ne hozz ide gyerekeket” – intett óva egy másik vendég.

„Életem legkísértetiesebb éjszakája volt” – számolt be egy másik látogató.

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás