Kirakta a taxis a „halál úton”, két héttel később már csak a testét találták meg





Vélhetően Debanhi Escobar holtestét találták meg egy közeli elhagyatott motel ciszternájában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.23.
rémisztő

Két héttel azután találtak rá egy eltűnt diák holttestére, hogy egy taxis az út szélén hagyta őt, egyedül. Debanhi Escobart a hónap elején rabolták el a mexikói Nuevo Laredo városába vezető, hírhedten veszélyes útszakaszon.

A lányról a 47 éves taxi sofőr egy hátborzongató képet is készített, amelyen a 18 éves jogot tanuló lányt ábrázolja, ahogy a „halál út” szélén álldogál. A közel 22o kilométeres, egyenes úton már 77 ember tűnt el nyomtalanul. A taxis azt mondja, ő ott kirakta a lányt a kocsijából, de fogalma sincs, hogy mi történhetett vele ezután - írja a The Mirror brit bulvárlap.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Debanhi Escobar (@debanhi.escobar) által megosztott bejegyzés

A képet ezután a sofőr szétküldte Debanhi barátainak, akiknek azt is leírta, hogy pontosan hol készült a fotó. A lányt másnap elkezdték keresni, miközben a rémisztő fotó elterjedt a közösségi-oldalakon.

Besétált egy telephelyre, de nem látták kijönni

A rendőrség olyan biztonsági kamera felvételeket talált, amelyeken a fiatal lány egy Alcosa nevű nemzetközi fuvarcég telephelyére megy be, ki azonban már nem jött onnan.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Debanhi Escobar (@debanhi.escobar) által megosztott bejegyzés

A közelben, egy ciszternában találtak rá

13 napos kutatás után Debanhi édesapja, Mario Escobar megerősítette, hogy a Nueva Castilla motelnél egy ciszternában - néhány száz méterre attól a helytől, ahol Debanhit lefotózta a taxis - találtak rá egy nő holtestére, aki szerinte a lánya. A hatóságok még a DNS vizsgálat eredményére várnak, hogy megerősítsék, tényleg Debanhi az áldozat

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás