Rendőrök lepték el a bulinegyedet, hatalmas razziát tartottak a budapesti zsaruk – Videó!





Csaknem százan vettek részt szombat estétől másnap hajnalig a Budapest V., VI. és VII. kerületét érintő razziában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.21.
V. kerület VI. kerület VII. kerület razzia

Rendszeresek az éjszakai ellenőrzések a fővárosi szórakozóhelyek környékén. Legutóbb szombatra virradóan tartottak komplex bűnügyi és rendészeti akciót a belvárosban a budapesti rendőrök és a társhatóságok – írta a Police.hu hétfőn.

Mint közölték, csaknem százan vettek részt abban a komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzésben, amelyet február 17-én estétől másnap hajnalig tartottak Budapest V., VI. és VII. kerületében. 

A rendőrök és a társszervek kiemelten ellenőrizték a belváros forgalmas közterületeit, útjait, valamint a szórakozóhelyek környékét. Igazoltattak 536 embert, elfogtak egy lopás miatt körözött személyt, valamint egy kifosztáson tetten ért férfit. Közterületi alkoholfogyasztás miatt 7 figyelmeztetést és egy helyszíni bírságot szabtak ki. 531 járművezetőnél alkalmaztak alkoholszondát, ami 8 esetben jelzett ittasságot, valamennyi alkalommal eljárás indult. Közlekedési jogsértések miatt összesen 32 esetben kezdeményeztek eljárást, többek között engedély nélküli vezetés, útburkolati jel figyelmen kívül hagyása, biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

Kirívó eset volt az a limuzin, melynek nemcsak elvették a forgalmi engedélyét, de az üzemben tartó 2,2 millió forint közigazgatási bírságot is kapott a jármű engedély nélküli átalakítása és engedély nélküli személyszállítás miatt. Az ellenőrzött gépkocsik között 35 taxi is volt

– közölte a rendőrség.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás