Lángra kapott egy repülő a levegőben, videón a rémisztő eset





A gép hajtóműve hibásodhatott meg, azért azonnali kényszerleszállásra volt szükség.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.19.
Módosítva: 2024.01.19.
Atlas Air Miami hajtómű meghibásodás repülő tűz

A levegőben gyulladt ki az Atlas Air egyik Boeing teherszállító repülőgépe. A pilóta kényszerleszállást hajtott végre Miamiban, a hírek szerint az egyik hajtómű hibásodott meg – írja a Reuters.

A Boeing 747-8-as típusú teherszállítónak röviddel az indulás után le is kellett szállnia. A gépről készült felvételeken látszik, ahogy a gép bal szárnya felől csaptak fel a lángok. A gépen ötfős személyzet tartózkodott, senki sem sérült meg a balesetben. A légi árufuvarozó cég szerint a személyzet megfelelően járt el és biztonságosan vissza tudott térni a reptérre, a továbbiakban azonban vizsgálják a baleset körülményeit.

Az utóbbi időben több repülőbaleset történt. A Korean Air és a Cathay Pacific légitársaság egy-egy repülőgépe ütközött a hokkaidói New Chitose repülőtéren, ahol hóvihar tombolt. Január elején egy másik, súlyosabb eset történt, akkor kigyulladt egy repülő egy tokiói repülőtéren, miután ütközött a parti őrség gépével. Egy harapós utas is nagy galibát okozott néhány nappal ezelőtt, erről itt írtunk.
 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás