Nem hiszed el, hogy hol tűnt fel az örökifjú Korda György: itt senki sem számított rá!





Persze akit ennyire szeretnek a fiatalok – és az érzés kölcsönös –, annak ott a helye a TikTokon!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.24.
Korda György videó Nyitrai Zsolt TikTok

A fiatalok körében is méltán népszerű Korda György felcsapott TikTok-huszárnak! Ráadásul nem is akárhol tűnt fel, hanem egy most induló oldalon: a NyitraiTOKon.

Korda Gyorgy es Balazs Klari_Repter_DT_8
Korda György ezúttal Klárika nélkül szerepelt Fotó: Dombóvári Tamás

Kedves fiatalok! Elindult a NyitraiTOK! Nézzétek, mert nagyon sok érdekességet fogtok látni

– így jelentkezik be Korda György a miniszterelnök főtanácsadójának induló TikTok oldalán.

Beharangozójával elindult Nyitrai Zsolt TikTok csatornája. A miniszterelnök főtanácsadója azt ígéri, hogy bemutat majd különleges embereket, érdekes eseményeket, speciális foglalkozásokat, és kulisszatitkokat is elárul majd.

A beköszöntő utáni első videója máris nagyon fontos dologról szól. A nyakkendője a szemére csúszott, de ennek nyomós oka van.

@nyitraitok Február 22. – A Magyar Parasport Napja! A mai nap lehetőséget ad számunkra, hogy elismerjük és támogassuk a parasportolókat, valamint felhívjuk a figyelmet a parasport fontosságára és értékére a társadalomban. Hajrá, Magyarország! Hajrá, Magyarok! #nyitraizsolt #aminiszterelnokfotanacsadoja #fyp #nekedbe #foryoupage #parasport #paralimpikon #paralimpia #hajramagyarok #magyarorszag #sport ♬ eredeti hang - Nyitrai Zsolt

A Magyar Parasport Napja egyébként február 22-én volt, immár hetedik éve tartották meg. Ebből az alkalomból megjelent egy érdekes, hiánypótló kiadvány is, a Hajrá, Magyarok! A színes, látványos sajtótermék Magyarország Kormányának a támogatásával készült el és betekintést enged a parasport kulisszái mögé. Itt egy helyen elolvashatsz mindent a múlt, a jelen és a jövő bajnokairól. . Számos információt tartalmaz a kiadvány arról a folyamatról, ami 2010 után elindult hazánkban és ami nem csak a fogyatékkal élő személyeknek biztosít kiemelt támogatást, de a fogyatékkal élő sportolóknak és az őket felkészítő edzőknek is. Most először feltárul az a rendszer, aminek következményeként egyre több hazai egyesületben indult paraszakosztály és egyre növekszik a parasportolók száma országszerte - írja a Bors

A kiadványt ITT elolvashatod magyar nyelven, ITT pedig az angol nyelvű verziót találod.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás