Horrorbaleset az M2-esen: szerelmi bánata miatt rohanhatott a halálba a középiskolás fiú





Sok még a kérdőjel a tragédia körül: míg a rendőrség egy szerencsétlen előzést vizsgál, többen azt állítják, szerelmi bánata miatt rohant a halálba a fiatal sofőr.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.04.24.
Módosítva: 2024.04.24.
horrorbaleset tragédia öngyilkosság M2-es autóút rejtély

Mint arról a Metropol tegnap (április 23.) az elsők között beszámolt, az egész úttestet törmelékek borították be az M2-es autópálya váci térségében, miután egy 18 éves sofőr áttért a szembe jövő sávba, és összeütközött egy kamionnal. 

A Renault sofőrje nagy sebességgel mehetett, ugyanis nemcsak a kocsija, de a kamion eleje is borzalmasan összetört. A monstrum sofőrje is megsérült Fotó: Metropol

Információink szerint a mindössze 18 éves, érettségi előtt álló férfi nagy sebességgel hajtott a pályán, amikor – eddig még tisztázatlan okokból – a szembesávba tért át és egy kamionnak csapódott. A túlélésre esélye sem volt: a Renault valósággal megsemmisült a becsapódástól, aminek az erejét az is mutatja, hogy a hatalmas kamion eleje is teljesen összeroncsolódott. 

Bár sokáig nem lehetett sejteni, mi vezetett a tragédiához, a baleset után egy sokkoló és szívszorító információ látott napvilágot. Egy kommentelő szerint a 18 éves középiskolás, váci diák öngyilkossági szándékkal hajtott a teherautóba: a bejegyzés szerzője úgy véli, a fiatal férfivel a baleset előtt szakított a barátnője, aminek hallatán a fiú teljesen összetört. Ezt követően állítólag búcsúüzenetet hagyott, amin közölte is, hogy mire készül, majd kocsiba pattant, és felhajtott az M2-esre. 

Több szemtanú azt állítja: a fiatal egy igen hosszú kocsisort előzött, és már nem volt ideje arra, hogy visszasoroljon a saját sávjába. Egy másik, arra gyakran autózó férfi szerint az is közre játszhatott a tragédiában, hogy arrafelé az út először kétsávos, azonban a baleset helyszínén már egy sávra szűkül, így egy kezdő, de gyorsan haladó sofőrnek meggyűlhet a baja vele. 

Információink szerint a kamiont vezető férfi is könnyebben sérült, őt a helyszínről kórházba szállították, de már aznap ki is engedték az intézményből. Az eset azonban őt is összetörte: a sofőr sokkot kapott a baleset után.

– A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják – mondta el lapunknak Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 





 





Ezeket olvastad már?
Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Mielőtt bármilyen állatot tartanál, ezekkel nem árt ha tisztában vagy!

Mielőtt bármilyen állatot tartanál, ezekkel nem árt ha tisztában vagy!

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás