„Azt hittem, a férjem megcsal, ezért elváltam – aztán rájöttem a pusztító igazságra”





A nő szeretne jóvátenni a dolgokat volt férjével, de attól tart, hogy már késő.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.04.29.
hűtlenség válás Tinder

Nincs is annál rosszabb egy párkapcsolatban, ha valaki megtudja, hogy a partnere megcsalta – egy nőnek és hűtlenséggel gyanúsított férjének azonban hatalmas fordulatot vett a válása.

Tinder
A feleség vetett véget a házasságnak, miután meglátta, hogy férje fent van egy randiapplikáción Fotó: Pexels

A feleség vetett véget a házasságnak, miután meglátta, hogy férje fent van egy randiapplikáción, azonban most reméli, hogy újrakezdhetik a kapcsolatukat, miután megtudta az igazságot.

Tavaly szeptemberben kaptam egy üzenetet a Facebookon, amelyben azt mondták, hogy a férjem más nőkkel beszélget a Tinderen

- kezdte történetét a névtelenségbe burkolózó nő. Ezután képernyőfotókat látott a beszélgetésekről, ezért ő is letöltötte a Tindert és valóban rábukkant a profilra.

Meg voltam győződve arról, hogy megcsal, és még aznap este szörnyű családi botrány tört ki. A bátyám meg is ütötte a férjemet. A szomszédok kihívták a rendőrséget, a férjemet pedig megkérték, hogy csomagoljon be pár cuccot, és menjen el egy időre. Nem sokkal ezután elváltunk, és azóta Sydney-be költözött, hogy közelebb lehessen beteg édesapjához, de rendszeresen látogatja a gyerekeinket.

Most azonban kiderült, hogy a férj ártatlan. Fotóit ugyanis a szomszédjuk lopta el és használta fel a társkeresőn, erre a valóban hűtlen férfi felesége jött rá és mondta el az elvált családanyának. Aki bevallotta, hogy szeretne jóvátenni a dolgokat volt férjével, de attól tart, hogy már késő. 

Bár tudom, hogy mélyen még mindig szeretjük egymást, de a történtek súlyosan megviselték a mentális egészségünket

- tette hozzá a nő. A Reddit-felhasználók szerint nincs visszaút számára, mert óriásit hibázott, amikor nem hitt a férjének. A nő azóta frissítette a bejegyzését és leírta, a házasságuk valóban helyrehozhatatlan, és férjével külön utakon folytatják - írja a Mirror.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás