Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók





Ezen a hétvégén újra elrajtol Lipótváros legnagyobb kutyás rendezvénye! Sztárvendégekkel, változatos programokkal és egy különleges újítással is készülnek a kutyabarát családok számára a Belvárosi Kutyafesztivál szervezői.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.02.
Módosítva: 2024.05.02.
kutya Vigyél Haza Alapítvány Belváros-Lipótváros örökbefogadás fesztivál

Az idei évben sem marad el a Belvárosi Kutyafesztivál Budapesten! A Vigyél Haza Alapítvány 16 éve megfeszítve küzd árván hagyott, segítségre szoruló ebek megmentéséért. A segítségnyújtásuk egyik fontos állomása – ahol a leendő gazdik és társkutyájuk először találkozhat – a családbarát fesztivál, amire ezúttal is felejthetetlen programokkal készülnek.

Izgalmas programokkal várja idén is a kutyakedvelőket a Vigyél Haza Alapítvány /
Izgalmas programokkal várja idén is a kutyakedvelőket a Vigyél Haza Alapítvány (Fotó: Vigyél Haza Alapítvány) 

Sztárséf csábít

Az ingyenes programot május 5-én, vasárnap rendezik meg, és ezúttal a hazai gasztronómia egyik elismert alakját, Lázár Chefet is meghívták. A sztárséf azóta kötődik az eseményhez, hogy korábban Málna nevű kutyáját a Vigyél Haza Alapítványtól fogadta örökbe. Lázár azóta úgy támogatja a szervezőket, ahogy csak tudja – idén pedig újabb alkalmat kerített rá! A vasárnapi programra kézműves kutyaínyencségekkel várja majd az érkező kutyákat.

Az egész napos eseményt az Olimpia parkban rendezik, és változatos programokkal telik majd meg a tér: a többi között kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, kutyás bemutatók, kutyakereső alkalmazásról szóló bemutató és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket.

Lázár séf a Vigyél Haza alapítványtól fogadta örökbe a kutyáját. Most kutyafinomságokkal kedveskedik a programra érkezők kutyáinak /
Lázár séf a Vigyél Haza alapítványtól fogadta örökbe a kutyáját. Most kutyafinomságokkal kedveskedik a programra érkezők kutyáinak (Fotó: Papp Niki / Vigyél Haza alapítvány)

Igazi sztárparádé lesz

Ahogy korábban, úgy idén is egy időben több rendezvénynek adnak helyet a téren. A kutyasétáltató napra szintén sztárvendég csábítja az embereket: ott lesz Kapás Bogi, Gelencsér Timi és Telegdy Ádám, valamint az alapítvány önkéntesei segítségével bárki kipróbálhatja, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

Szórakoztató zenei programokban sem lesz hiány: a Kolompos együttes délelőtt 11-kor, Galambos Péter pedig délután 4-kor ad minikoncertet.

A Vigyél Haza alapítvány külön szeretettel várja azokat a családokat, akik a közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik az Illatos útról választották kedvenceiket. A rendezvénnyel párhuzamosan a Belvárosi Szabadidő Sportegyesület családi és sportnapot tart, egész napos programokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás