„Egy földönkívüli megmentette az életünket” – Állítja a nő: sikerült a telepatikus segítségkérés





A nő a barátaival került bajba, amikor váratlan megoldás jutott az eszébe..



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.05.06.
UFO űrlény kapcsolat baleset segítség

Sokkoló történetet osztott meg Robin Mobley Boyle egy Facebook-csoportban. Robin ugyanis azt állítja, mindössze 14 éves volt, amikor telepatikus úton nem csak megpróbált, de sikeresen kapcsolatba is lépett az ufókkal. Mindez akkor történt, amikor Robin három barátjával egy öreg kisteherautóval kocsikáztak a nevadai sivatagban. A sofőr véletlenül lehajtott az útról és a járgány tengelyig a homokba süllyedt. Se előre, se hátra.

Ufo,Flying,Over,A,Corn,Field,At,Sunset
(Fotó: Fer Gregory – Képünk illusztráció)

Mivel kilométerekre voltak a lehetséges segítségtől, jobbnak látták, ha nem indultak el gyalog, a veszélyes sivatagban. Nemsokára jött az éjfél, ám a baráti társaság szemére nem jött álom. Ekkor találták ki, hogy telepatikus úton segítséget kérnek, méghozzá az ufóktól. 

Legnagyobb megdöbbenésükre 20 perc elteltével azt vették észre, hogy egy csillagszerű fényes valami közelít feléjük, ami egyszer csak megállt felettük, majd velük együtt kiemelte a kocsit a homokból, és az útra helyezte a járgányt. Az űrhajó ezt követően megfordult és abba az irányba távozott, ahonnan jött. 

Egy földönkívüli megmentette az életünket.

– jelentette ki bejegyzésében Robin, aki ekkor jött rá, hogy telepatikus úton igenis kapcsolatba lehet lépni az űrlényekkel, akik ráadásul egyáltalán nem veszélyesek az emberiségre.

Az 1959-es eset után Robin állítása szerint még egyszer találkozott az űrlényekkel, az 1990-es években.  

„A munkából tartottam hazafelé, éppen egy kis emelkedőn hajtottam át, amikor egy furcsa felhőre lettem figyelmes. Alighogy kimondtam magamban: «az a felhő gyanúsnak tűnik!», egy sor fényes villanófény jelzett a felhőből, hatszor balról jobbra, majd vissza. Azonnal visszavillantottam a felhőre, majd megfordultam a kocsival, beálltam a felhő alá, kipattantam a járgányból a táskámmal és ugráltam, integettem és ismét gondolati úton üzentem: vigyenek el! Abban bíztam, hogy felvesznek és elvisznek és kitesznek, mondjuk Angliába. Mekkora bizonyíték lett volna a létezésükre! Ám indebből nemlett semmi, mert otthagytak én pedig csalódottan visszaültem a kocsimba és hazagurultam” – idézi a nő szavait a DailyStar.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás