Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter





50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt PR-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.06.
Módosítva: 2024.05.06.
Magyar Péter testőrség tüntetés

A botrány abból lett, hogy a testőrei törvénytelenül, önkényesen lezárták a Debrecenbe tartó intercity egyik vasúti kocsiját, hogy „Magyar úr” – ahogy ők nevezik – zavartalanul utazhasson.  A 444 írta meg, hogy a testőrök a büfékocsiba tartó vagy helyüket kereső utasokat vegzálták és mozgásukban korlátozták.
Eközben Magyar Péter testőrkommandójának nagyobb része BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal karavánt alkotva az autópályán ment Debrecenbe. Mire a vonat megérkezett, már kiosztották egymás között a „szolgálati” csúcstechnikát, felszerelkeztek a fülhallgatókkal és adóvevőkkel. A Metropol fotóin jól látszanak a részletek.

A Metropol által megkérdezett szakértők a testőrkommandó tagjai között felismertek több, a pesti éjszakából és az alvilágból jól ismert „nehézsúlyú személybiztosítót”.

Nehézfiúk az 50 milliós BMW X6-osokkal. Jól ismerik az alvilágot, keményen is fel tudnak lépni, ha kell...
Maffiafilmeket idéző jelenetek Magyar Péter csapatában. Bekábelezve mindenki...

Közben begördült „Magyar úr” Mercedese is…

A testőrök eligazítását Kiss Zoltán Imre, a Jobbikból átirányított „szakértő”, Magyar Péter „kommunikációs igazgatója” tartotta.

Kiss Zoltán Imre a kép bal szélén, napszemüvegben, az egyik BMW X6-os takarásában. A pesti éjszaka kigyúrt bodyguardjai engedelmesen hallgatták.
Magyar Péter innen kezdve egy lépést sem mert tenni bedrótozott testőrök nélkül.

Volt egy másik szintje is a testőrkommandónak. Itt már megvillant a csuklón egy 5-6 milliós Rolex…

Villan a sokmilliós luxusóra...

Aztán a kommandó parancsnoka, Kiss Zoltán Imre – természetesen bekábelezve –, jelentésre ment Magyar Péterhez. Nagy Ervin is érdeklődve hallgatta… Semmi baj, „ne féljetek, Magyar úr biztonságban”.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás