A YouTube magyar ugróköteles sztárja

Budapesten forgatott tavaly júniusban a világhírű YouTube filmes Devin Graham egy magyar ugrókötelessel. 
Új videójának témája az ugrálókötél és Budapest. Devin ehhez a videóhoz a Cirque du Soleil egyik magyar artistáját, Bánhegyi Adriennt választotta, aki édesapjánál, Bánhegyi Attilánál nevelkedett a szombathelyi kötélugró klubban.

Adrienn a mai napig a triplázás (egy ugrással a kötelet háromszor hajtja körbe maga körül) világrekordere 330 ugrással. A rekordot 2006. november 4-én állította fel. Adrienn már több mint 20 éve űzi ezt a sportágat, és a mai napig keményen edz valamint, és fellépése van világszerte.

A videó producere és ötletgazdája Zippenfénig Gábor, a Lords of Gravity akrobatikuskosárlabda-csapat menedzsere.
– A két napig forgatott videó célja Magyarország és az ugrókötél sport népszerűsítése. Már több visszajelzést kaptam, hogy ez a videó egy igazi országimázs film amire szívből büszkék lehetünk, ilyenekkel lehet országuk jó hírét vinni a világban. Hihetetlen hogy valaki a saját erejéből ilyen messzire jutott.

Devin Graham videója (akinek több mint egymillió feliratkozóval és 200 millió videómegtekintéssel büszkélkedhet) még csak néhány órája került fel a világhálóra, máris kikerült a YouTube hivatalos Twitter oldalára.Fotók a forgatásról:
Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu