Közösségi ruhavásár az Akváriumban

Kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, mert többre érdemesnek tartja őket annál? Ebben tud segíteni a Gardrób, amely az április 27-i szombaton, 11-től 16 óráig Budapest közepén, az Akváriumban immáron a tavaszt ünnepelve, nyitott kapukkal várja a látogatókat.
A Gardrób Közösségi Vásár mára megtalálta helyét a budapesti rendezvény-naptárban. Alig fél évvel az ötlet kipattanása után a havi rendszerességű rendezvény Budapest egyik fontos, közösségi megmozdulása lett.

Az asztalok napok alatt kelnek el, a vásárlók pedig rájöttek, hogy érdemes inkább havonta egyszer a Gardróbon körülnézni, mint ragaszkodni a vadi új, márkás, bolti ruhákhoz. Márkás ruhák a Gardróbon is vannak, de a ruháknak története van, az alkalmi árusok pedig szeretettel – néha pedig egy-egy süti kíséretében – adják el kedvenc darabjaikat új tulajdonosaiknak.

A látogatók egy limonádé kíséretében, napozhatnak egy jót az Akvárium teraszán, majd válogathatnak a több mint, 100 árus portékái között.

A szervezők ismét gondolnak a rászorulókra is, így az árusok által otthagyott ruhákat ezúttal az Age of Hope alapítványnak ajánlják fel.

Helyszín: Akvárium Klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér
Szervezők: https://www.facebook.com/GardrobKozossegiVasar
Age of Hope Alapítvány: https://www.facebook.com/ageofhopealapitvany
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/403927663027403/
 
 

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu