Csúszdán hazaindulni a nap végén

Játszótér egy brit irodában, a kontinens legklasszabb munkahelyei, a legjobb hazai irodaház.
A southamptoni IT-cég, a Peer 1 Hosting megvásárolta egy ma már nem működő pub épületét, és rendhagyó módon építette fel benne új irodáját. Van itt hatalmas csúszda, ház egy fa tetején, biliárdszoba, óriáshinta, moziszoba, és még egy pub is befért. A cégnél egyébként nem csak engedélyezett, javallott is az asztalra feltett lábbal dolgozni. 

Fotó: Solent News & Photo Agency / MWN


A legszebb európai irodák (forrás: inc.com)

1. Microsoft, Bécs


2. Skype, Stockholm


3. BrandBase, Amsterdam


4. Cargo, Genf


5. Jung von Matt, Hamburg


A világ legjobb irodáinak listája fotókkal együtt itt található.
                        

Az NNG-é a legjobb hazai iroda

Huszonkét jelölt közül a magyarországi alapítású, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő NNG irodaházát választották az év irodájának februárban.

Az Év Irodája díj odaítélése során a szakmai zsűri értékeli az irodák ergonómiai kialakítását, a térszervezést és a dizájnt. Fontos a dolgozók munkahelyük kialakításával való elégedettsége, továbbá a szociális terek minősége és az irodában megjelenő új irodakialakítási trendek megjelenése.

A kedvenc

Nemzetközi felmérések szerint a legtöbben a Google-nél dolgoznának, ha a munkakörülményekről van szó. Lapunk munkatársa is járt londoni székhelyükön, ahol az alkalmazottaknak ingyen van az ebéd, emellett könyvtárszoba, edzőterem és játékszobák is a munka közbeni pihenést szolgálják. 

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu