3D-s aszfaltrajz készül Budapesten

Különleges, három dimenziós aszfaltrajzot készítenek street art művészek a Bátor Tábor Alapítvány megbízásából, az Erzsébet téren péntektől vasárnapig lesz látható a 9 méter magas Bátorfát mintázó rajz - tájékoztatott csütörtökön a szervezet.
A Bátorfa az alapítvány hatvani táborának egyik legkülönlegesebb attrakciója, a 9 méter magas eszközt megmászva a beteg gyermekek legyőzhetik egyik legnagyobb ellenségüket, a félelmet - olvasható az összegzésben.

Az élethű aszfaltfestményt a Neopaint Works művészcsoport tagjai készítik, akiknek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a VII. kerületi tűzfal-rehabilitációs program vagy a nemzet színészeinek arcképe a Nemzeti Színház mellett.

A közlés szerint a hétvégén az Akvárium Klub előtt bárki lefotóztathatja magát a rajznál olyan ismert emberek társaságában, mint például az alapítványt régóta támogató Rúzsa Magdi énekes és Mautner Zsófia gasztroblogger.

A fényképezkedés mellett más családi programokkal is várják az érdeklődőket az Erzsébet téren. Az akcióval az 1 százalékos adófelajánlásra is fel szeretné hívni a figyelmet a daganatos és krónikusan beteg gyerekek élményterápiás kezelésével foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány.

A programról és a Bátor Tábor Alapítvány munkájáról bővebb információ a www.batortabor.hu/kiallas és a www.facebook.com/batortabor oldalakon található.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu