Nem vette észre, hogy fejbe lőtték

Egy szarajevói kispályás futballtornán fejbe lőttek egy 51 éves férfit, aki a koponyájába fúródott kilenc milliméteres tölténnyel játszotta végig a mérkőzést - írja honlapján a Magyar Szó című újvidéki újság.
A Dnevni avaz című boszniai hírlapra hivatkozó beszámoló szerint Dusko Krtalica kapus észre sem vette, hogy fejbe lőtték: a mérkőzés alatt fejsérülésre panaszkodott ugyan, de azt hitte, hogy csak beütötte a fejét a kapufába, és nem ment le a pályáról. Jól védett, csak egy gólt kapott a meccsen. A mérkőzés lefújása után viszont a keze görcsölni kezdett, nehezen beszélt. Kórházba szállították, ahol a röntgen kimutatta, hogy egy lövedék van a koponyájában. A kapust megműtötték, állapota stabil.

Az esetet jelentették a rendőrségen, amely átfésülte a Boljakov Potok nevű városrészt, ahol a furcsa baleset történt, és kiderült, hogy a futballtorna idején három lakodalom is volt a környéken. A balkáni lakodalmak gyakori "tartozéka" a pisztoly, az egyik társaság "örömlövöldözése" sült el balul. A rendőrség előállította a 42 éves Sejno Ligatát, akinél megtaláltak a 9 milliméteres Crvena zastava típusú lőfegyvert.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu