Megdőlt a dominódőlés-rekord

Megdőlt a dominódőlés-rekord, az új világcsúcs: 272 ezer 297 dominó. Németországban egy 12 fős csapat egy héten át rakosgatta a dominókat egy tornateremben.
Összesen 277 ezer 272 lapocskát állítottak fel képkompozíciókat alkotva belőlük, de csaknem ötezer "besült", nem dőlt el. Az építők számára öröm volt az ürömben, hogy ezek nélkül is sikerült a rekord, bőven elég volt hozzá a 272 ezer 297 dominó.

A csapat ráadásként még egy rekordot döntött: spirál kategóriában is világcsúcsot ért el. A hatalmas kompozíció közepén 55 ezer dominóból raktak ki csigavonalat - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik.

Cikk ajánló

 • Levehetik a fóliát a trafikosok

  A vita a kaposvári rablógyilkosság után indult meg arról, könnyű célponttá teszi-e a trafikokban dolgozókat, hogy az üzletekbe az utcáról nem lehet belátni.

 • Névcserés támadás

  Az elmúlt években országszerte számos közterület és közintézmény kapott új nevet, de a folyamatot sok helyen vita kísérte.

 • Sok dolgozó az átlagnál is kevesebbet pihen

  Kevés időt töltenek pihenéssel a magyar dolgozók, a legkevesebbet a fizikai alkalmazottak alszanak, ők a 6–7 órás országos átlagnál is kevesebbet.

 • Charlotte, a 6 millió fontos bébi

  Sokak szerint a brit kereskedők legalább annyira örülnek a kis hercegnő születésének, mint maga a család.

 • Gyula, a barátságos város

  Kiváló gasztronómiája, kulturális és szórakoztató programjai teszik teljessé Gyula idegenforgalmi kínálatát.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan