Több sex, magasabb kereset

Akik az átlagosnál többet szeretkeznek, azoknak magasabb a fizetésük, bár nem sokkal, csupán 5 százalékkal.
A teljesen szexmentesen élőknek viszont az átlagosnál 3 százalékkal alacsonyabb a fizetésük - állapította meg egy brit felmérés.

A felmérők 7500 embert kérdeztek meg, mindannyian 26 és 50 év közöttiek voltak.A legtöbbet szeretkezők mezőnyébe azokat vették, akik ezt hetente legalább négyszer teszik, ők keresnek 5 százalékkal az átlag felett - ám minden bizonnyal nem ezért.

Nick Drydrakis, az Anglia Ruskin Egyetem közgazdásza az összefüggésről írt tanulmányában megjegyzi, hogy csupán feltételezni tudja a magyarázatot. Szerinte a magasabb kereset révén több pénze marad valakinek ismerkedni, találkákra járni, szórakozni. További magyarázatként azt veti fel, hogy aki jobban keres, az vonzóbb partner is.

Az adatok elemzésekor Drydakis figyelembe vett olyan tényezőket is, mint az iskolázottság szintje, a szakma, vagy az egészségi állapot, és arra jutott, hogy még a betegeskedők közül is többet keresnek azok, akik nemi életet élnek, mint azok, akik nem, az iskolai végzettségtől, szakmától pedig független a jelenség, azaz minden szinten hasonló - adta hírül a The Daily Mail című brit lap.

Cikk ajánló

 • Chile nyerte a Copa Americát

  A házigazda chilei válogatott nyerte meg - története során először - a labdarúgó Copa Americát, miután 11-esekkel legyőzte az esélyesebbnek tartott argentinokat.

 • Megdőlt a látogatórekord a Volt Fesztiválon

  Megdőlt a tavalyi 120 ezres látogatórekord a 23. Volt Fesztiválon, június 30. és július 4. között összesen 123 ezren buliztak a Lővér kempingben.

 • Hamilton nyerte a Brit Nagydíjat

  A címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Brit Nagydíjat vasárnap.

 • Több mint nyolcezren úszták át a Balatont

  A viadalon ezúttal is számos sportoló indult, többek között a férfi vízilabda-válogatott tagjai és Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok is teljesítette a távot.

 • Életbe lépett a hőségriadó

  Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra az egész országra legalább másodfokú figyelmeztetést adott ki.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan