Idén is bizonyítottak a szendvicstervezők

A két győztes alkotást meg is kóstolhatjuk.
Az Én hamburgerem címmel már második alkalommal hirdette meg online hamburgertervező versenyét a McDonald’s. A résztvevők ezúttal is előre összeválogatott alapanyagokból alkothatták meg saját virtuális hamburgereiket.

Az öt legtöbb szavazatot gyűjtő hamburgertervező a McDonald’s Gyömrői úti éttermében mutatta be alkotását. A virtuális szendvicseket az étterem elkészítette, amelyeket a zsűri és a versenyzők megkóstoltak. 

A zsűri a McTipszmiksz és a Nyamiburger fantázianévű szendvicseket találta a legjobbnak. A nyertesek kreációit a McDonald’s éttermekben is viszontláthatjuk. A tervezők emellett megszervezhetik álmaik buliját, amelynek költségeit a McDonald’s állja.

A McTipszmiksz alkotója Lakatos András, a BME közlekedésmérnök-hallgatója, a magyar foci és a Fradi szerelmese. Szendvicse ízében is magyaros lett: két hússal, ömlesztett cheddar sajttal, lilahagymával, paprikás szósszal.

A Nyamiburger tervezője, Gulyás Nóra a jászfényszarui Samsung-gyárban dolgozik. Nóra főleg hölgyeknek szánja szendvicsét, amelyben van csirkehús, mozzarella, jégsaláta, paradicsom és karakteresebb ízű fokhagymás-tejfölös szósz is. A zsűri idén egy különdíjat is kiosztott: izgalmasnak találta Przybytek Ágnes barna zsemlés szendvicsét, a McHST-t, amelynek egy változata az éttermekben is megjelenhet.

Aktivitás: 23 324 szendvicstervet készítettek a felhasználók az internetes játékban, amelyekre 301 763 szavazat érkezett. A legnépszerűbb öt hamburger a voksok negyedét hódította el.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu