Padláson bújtatta a „szellemet” egy médium

Padláson bújtatott egy férfit kopogtató szellemként Nagy-Britanniában egy médium, aki fizetett kísértetvadász-túrákat szervezett klienseinek - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
A 38 éves Chris Date fejenként 12 fontért - 4200 forintért - azzal hitegette vendégeit, hogy kapcsolatba tud lépni a szellemvilággal. Legutóbbi vadásztúrájának célállomása a dél-walesi Halfway Hotel volt, amelynek valóban kísértetjárta híre van.

14 érdeklődő vett részt a szellemesnek ígérkező kalandtúrán. A médium beterelte őket a szálloda istállójába, ahol átszellemült arccal arra kért egy kísértetet, hogy kopogjon kétszer, ha hallja őt. A „túrázók” pisszenés nélkül várakoztak és nem hiába: két koppantást hallhattak az istálló teteje felől.

A sikeres szeánsz után azonban a szálloda személyzete észrevette, hogy egy férfi mászik le az istálló tetejéről. Fülön csípték, mire az illető azt állította, hogy hajléktalan, ezért húzta meg magát a padláson. Nincstelenségének azonban ellentmondott ruházata: drága farmernadrágot viselt. Azt, hogy ő kopogott volna, váltig tagadja.

Ugyancsak tagad maga a médium. Mint mondja, semmilyen kapcsolata nincs a padláson bujkálóval, és az egész gyanúsítás felháborítja.

„Nagyon komolyan veszem, amit csinálok, és nagyon eredményesen teszem. Jó pár kísértetet becserkésztem már. A csalás undorítana, sohasem tennék ilyet” - idézte a férfit a lap.

Cikk ajánló

 • Chile nyerte a Copa Americát

  A házigazda chilei válogatott nyerte meg - története során először - a labdarúgó Copa Americát, miután 11-esekkel legyőzte az esélyesebbnek tartott argentinokat.

 • Megdőlt a látogatórekord a Volt Fesztiválon

  Megdőlt a tavalyi 120 ezres látogatórekord a 23. Volt Fesztiválon, június 30. és július 4. között összesen 123 ezren buliztak a Lővér kempingben.

 • Hamilton nyerte a Brit Nagydíjat

  A címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Brit Nagydíjat vasárnap.

 • Több mint nyolcezren úszták át a Balatont

  A viadalon ezúttal is számos sportoló indult, többek között a férfi vízilabda-válogatott tagjai és Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok is teljesítette a távot.

 • Életbe lépett a hőségriadó

  Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra az egész országra legalább másodfokú figyelmeztetést adott ki.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan