Újra a Millenáris parkban lesz a WAMP

Az őszi-téli kollekciókat felvonultató WAMP dizájnvásár vasárnaptól ismét a Millenáris parkban várja az érdeklődőket Budapesten.
A Millenáris parkban mintegy négyezer méteren a megszokott kínálaton - ruhákon, ékszereken, táskákon és különféle használati tárgyakon - túl gasztroszekció is bemutatkozik. Emellett a hónap dizájnerének, Szerencsés Gabriellának letisztult őszi-téli kollekciójával ismerkedhetnek meg az érdeklődők - közölték a szervezők.

Szerencsés Gabriella őszi-téli ruhái minőségi alapanyagokból készültek, emellett a tervező többféleképpen hordható táskái és különleges díszítésű kesztyűi is ott lesznek a vásáron.

A szakmai zsűri döntése alapján a WAMP+ szekcióban a jól ismert márkák közül a női kollekciókat kínáló Lazlo és a magyar folklór mintakincseit ékszerekben újragondoló MIMM termékei mellett a biciklis és városi öltözékek közötti határokkal játszó Urban Legend is jelen lesz. A szekció új szereplője mások mellett a papírból használati tárgyakat készítő Koralevics Rita és az egyedi ezüstékszereket kínáló Lázár Vero.

A közlemény szerint nyílt pályázat útján kerülhetnek be a tervezők a WAMP+ szekcióba, egy szezonban összesen 16 dizájner mutatkozik be így.

A WAMP dizájnvásár az év végéig október 27-én, november 24-én, decemberben pedig három alkalommal várja az érdeklődőket a Millenáris parkban - olvasható a közleményben.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu