Férje feljelentette Martina Hingist

Verekedés miatt feljelentette férje Martina Hingist, a svájciak ötszörös Grand Slam-tornagyőztes teniszsztárját.
Thibault Hutin azzal fordult Schwyz kanton rendőrségéhez, hogy 33 éves neje - akivel állítólag már hónapok óta külön élnek -, továbbá Hingis anyja és annak barátja tettlegesen bántalmazta őt. A korábbi lovas sportoló állítása szerint a 2007-ben visszavonult teniszező anyjával megverte és összekarmolta őt feusisbergi házukban, míg Mario Widmer fejbe vágta egy DVD-lejátszóval.

Az idén néhány tornán párosban elindult Hingist az ügyben már kihallgatta a rendőrség. "Meg akartak ölni, ezért Párizsba szöktem" - közölte a 27 éves Hutin, aki 2010-ben vette feleségül a szlovák származású játékost.

A Kassán született Hingis 43 tornán, köztük 1997-ben, 1998-ban és 1999-ben az Australian Openen, 1997-ben Wimbledonban és a US Openen győzött, a világranglistát pedig összesen 209 hétig vezette. Párosban is nyert GS-versenyeket, de sérülései miatt már 22 esztendősen visszavonult.

Négy évvel később megpróbálkozott ugyan a visszatéréssel, de rövidesen ismét befejezte a pályafutását, miután - kokainnal - pozitív lett a doppingtesztje. Tagadta, hogy kábítószerrel élt volna, de visszavonult, és nem harcolt eltiltása ellen.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu