Na mi legyen a kislány neve?

Rengetegen adják le szavazatukat azon az internetes oldalon, amelyen születendő kislánya nevére várja a javaslatokat egy kanadai férfi.
„Feleségem kétkedése ellenére úgy döntöttem, az internet segítségével döntök kislányom nevéről” - írja a www.namemydaughter.com internetes oldalán Stephen McLaughlin szoftverfejlesztő.

A weblap látogatói új javaslatokat tehetnek és a már meglévőkre is szavazhatnak. A több ezer javaslat közül a szerdai állás szerint a Cthulhu név lehet a befutó: eddig több mint 61 ezer szavazatot kapott. A sorban második helyen az Amelie név áll mintegy 59 ezer szavazattal, a harmadikként szereplő Charlotte messze lemaradva majdnem 18 ezer szavazatot kapott.

Várják a voksokat a középső névre is, itt az All-Spark, a Rose és a Mae nevek esélyesek az anyakönyvezésre. A kedvenc nevek között szerepel a Megatron, a Luna, a Sage, a Pond, a Salad, Titanum és az Of-The-Sea, sőt kimondhatatlan betűkapcsolatok is.

A nyugat-kanadai Brit Columbia tartományban élő leendő szülők ugyanakkor az utolsó szó jogát megtartják maguknak. „Végül is nem akarom majd a lányomat WackyTaco629-nek hívni” - írja McLaughlin. Legkésőbb tavasszal derül ki, mely neveket kapja a kislány, születését ugyanis április 2-re várják.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu