Letartóztatták Justin Biebert

Ittas vezetés, érvényes jogosítvány nélküli vezetés és rendőri intézkedésnek való ellenállás címén vádat emeltek Justin Bieber ellen, akit csütörtök hajnalban értek illegális autóversenyzésen Miami környékén - közölte a Miami Beach-i rendőrség. A kanadai popsztár akár fél évet is kaphat.
A CNN amerikai hírtelevízió szerint Biebert egy miami börtönbe szállították azt követően, hogy megbukott a rendőrségi józansági teszten.

Bieber elismerte, hogy „fogyasztott valamennyi alkoholt, marihuánát szívott, továbbá vényköteles gyógyszert is fogyasztott” - közölte Raymond Martinez miami rendőrfőnök újságírókkal.

Bieber egy sárga Lamborghinit vezetett, és egy piros Ferrarival versenyzett Miami Beach egyik lakónegyedében, amikor a rendőrök megállították. A két gépkocsi a megengedett óránkénti 48 kilométeres sebességet jócskán, mintegy kétszeresen túllépte - tette hozzá a rendőrfőnök.

Nemcsak Biebert tartóztatták le, hanem a Ferrari vezetőjét is, aki Bieber barátja. Khalil Sharieff énekes ellen befolyásoltság alatti vezetés címen emeltek vádat - közölte Vivian Hernandez rendőrségi szóvivő.

A nap folyamán tartott meghallgatáson a bíró óvadék ellenében szabadlábra helyezte az énekest és barátját, akik elhagyhatták a börtönt. Bieber esetében 2500 dollár, barátjának 1000 dollár óvadékot szabott ki.

Más ügyben is rendőrségi vizsgálat folyik Bieber ellen, Opa-locka floridai város rendőrsége azt vizsgálja, hogy két rendőre biztosított-e engedély nélküli kíséretet a 19 éves énekes számára hétfő éjszaka, amikor egy magángépen megérkezett a város repülőterére. Azt is vizsgálják, hogy a rendőrök elkísérték-e őt egy Miami Gardens-i sztriptízbárba - közölte David Chiverton, a városvezetés szóvivője.
A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu