Milliárdokat ajánl a leszbikus lányát meghódító férfinak

A korábban felajánlott összeget megkétszerezve már 130 millió hongkongi dollárt - 3,74 milliárd forintot - ajánl egy hongkongi mágnás annak a férfinak, akinek sikerül meghódítania leszbikus lányát.
A jelentkezőknek mindazonáltal nincs könnyű dolguk, az üzletember elsőszülöttje ugyanis makacsul ellenáll a férfias vonzerőnek. "Nem, még egymilliárd dollárért sem" - idézte őt a South China Morning Post című lap, miután apja néhány nappal ezelőtt közzétette felhívását egy malajziai újságban.

A 33 éves Gigi Chao leszögezte, örömmel lesz jó barátja bármelyik férfinak, aki jelentős összeggel támogatja Faith in Love nevű szervezetét, de csak akkor, ha a szóban forgó férfi nem vágyik többre. A Nanyang Siang Pau című malajziai lapnak január 20-án adott interjújában a multimilliomos Cecil Chao Sze-tsung sajnálkozott amiatt, hogy bár 2012-ben tett 65 millió dolláros ajánlata több mint 20 ezer jelentkezőt vonzott, senkinek sem sikerült meghódítania Gigit.

Szokatlan kezdeményezése ellenére a mágnás állítja, hogy nem akar beleszólni lánya magánéletébe. "Csak azt szeretném, ha boldog házasságban élne és születnének gyerekei, akik örökölhetnék a vagyonomat" - mondta.

Gigi Chao a South China Morning Postnak arról beszélt, hogy apja új ajánlata sérti partnerét, akivel kilenc éve van együtt és aki számtalan alkalommal kérte már az üzletembert, hogy ne tárgyalja az ügyet a sajtóban. Gigi Chao amúgy apja ingatlanvállalatának igazgatója és sok időt tölt jótékonysági munkával is. Alapítója például a Faith in Love-nak, amely Ázsia-szerte a szegénység felszámolásáért fáradozik. A melegek, a leszbikusok és a transzszexuálisok jogainak ismert szószólója.

Apjára nem haragszik szokatlan kezdeményezése miatt. "Tudom, hogy szeret engem. Mindössze arról van szó, hogy ő egy más korban született és ezért nehezen érti meg a homoszexuális közösség jogaiért vívott harcomat" - mondta.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu