Ezeket a stílustippeket felejtse el!

Megmondjuk, mit ne higgyen el a divatlapoknak.
A divatmagazinok által lefektetett szabályok drákóiak. Keresztben csíkos ruhát viselne? Meg se próbálja! Negyven fölött van? A minit felejtse el! Persze annak, aki ilyen kategorikus kijelentéseket tesz, nincsen igaza, hiszen, bár szüksége van az embernek némi iránymutatásra, a legtöbbször azért el tudja dönteni, mi az, ami jól áll neki.

Julie Ragolia, a Man of The World magazin divatigazgatója, aki Lady Gagát is öltöztette már, megmondja, milyen szabályokat kellene elfelejtenünk. 
 

Szaggatott farmer tiniknek

Julie szerint ezeknek a farmereknek üzenetük van – az utazásokkal teli, jó életre utalnak. „A térdén lyukas farmer azt jelképezi, hogy nem félünk elesni – ezt a tulajdonságot irigyelni lehet. Elegáns magas sarkúval és táskával nagyon sikkes is lehet egy ilyen nadrág.”


 

Egyféle minta tilos

„Annyi tény, hogy nem szabad azt a látszatot keltenünk, hogy egy terítőt kaptunk magunkra, de egy megfelelő öv és táska segíthet megtörni a minta egyhangúságát, hogy megelőzze ezt a hatást. Én nagy rajongója vagyok a mintás ruhadaraboknak, annak is, hogy az ember különböző mintákat keverjen a ruháiban.”
 
 

Rövid szoknyához harisnya

„Ha esik vagy hideg van, ne induljon el harisnya nélkül (főleg ne UGG-ben), ez nem praktikus és nem is sikkes. De ha jó az idő, nyugodtan tegye meg!”


 

Nem a tetőtől talpig farmerre

„Ralph Lauren és a Levi’s imádójaként épp az ellenkezőjében hiszek. Imádok tetőtől talpig farmerbe öltözni, és ha az anyagok és a tónusok megfelelő egyensúlyban vannak, akár háromféle farmer ruhadarabot is szívesen felveszek. Időnként kötött, nagyméretű kardigánnal dobom fel a külsőmet mindehhez.”
 
 

Legyen óvatos a kiegészítőkkel

„Valamennyire igen, de bizonyos kifejezetten nagyméretű kiegészítők csak feldobják az öltözetét.”


 

Ceruzaszoknyához magas sarkú

„Elég elfoglalt vagyok ahhoz, hogy a mindennapjaimban kényelmetlen legyen folyamatosan magas sarkú cipőt viselnem. Bakanccsal vagy csizmával is ugyanolyan szexi lehet egy ceruzaszoknya.”
 
A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu