Karlie Kloss nem tervezi a szerelmet

A modell mesélt az aktuális kifutószezonról, a védjegyévé vált járásáról és reménytelen romantikusságáról.
Karlie Kloss egyike azon kifinomult modelleknek, akikért a nők is megszállottan rajonganak, és akik a férfiak vágyainak is a tárgyai. Most, hogy ilyen magasra jutott, arról pletykálnak, hogy csak különleges megegyezés keretében kérhetik fel egy-egy show-ra.

Öné a legmagabiztosabb járás a szakmában. Ez az, ami „kifutóképessé” teszi?
– Úgy gondolom, igen. Nagyon élvezem a kifutót. Ez egy igazán bonyolult része a munkámnak, szemben a fotózással. Ez egy előadás, amely nagyon hasonlít azokhoz a balettelőadásokhoz, amelyeken felnőttem, szóval ezért szeretem a divatshow-kat.

Hogyan segítette a balett világa a modellszakmába való beilleszkedésben?
– A balett a lehető legjobb kiképzés, ha modellkarriert akarsz. Megtanít arra, hogyan mozogj, hogyan légy kecses, és arra, hogy fejezd ki az érzelmeidet. Egy történet elmesélése mozgáson keresztül pedig elengedhetetlenül fontos a modellszakmában.

Nemrég volt Valentin-nap. Vett valamit ebből az alkalomból, vagy inkább cinikusan áll az efféle dolgokhoz?
– Őszintén szólva kedvelem a Valentin-napot. Szeretek mindenféle olyan alkalmat, amikor kifejezhetjük a meleg, szeretetteli érzéseinket. Szerintem ez nemcsak a barátnődről vagy a barátodról szól, ez jó alkalom arra, hogy írj néhány szeretetteli, kedves sort a barátaidnak, az anyukádnak, vagy akárkinek.

Tehát romantikus alkat?
– Igen, az vagyok, igazán romantikus lélek. A Valentin-nap pedig jó ünneplése a finom csokoládénak.

Hogyan kedveskedik ilyenkor?
– Szeretem az olyan apróságokat, mint ágyba vinni a reggelit, egy lábmasszázst, vagy virággal meglepni valakit. Az efféle apróságok sokkal jobbak, mint valamiféle extravagáns ajándék. Én egész évben ilyen apró dolgokkal kedveskedem másoknak.

Hisz abban, hogy lehet szerelem első látásra?
– Hiszek benne. Határozottan nem terveztem meg, ahogy szerelmes lettem. Ellenkezőleg, azért működik, mert nem terveztük meg.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu