Bieber botladozik a rendőrségi videón

Bizonytalanul mozog, botladozni látszik Justin Bieber azon a videón, amely januárban készült a rendőrségen, amikor a sztár józanságát vizsgálták letartóztatása után.
A mintegy tízórás videó felvételeit szerdán hozta nyilvánosságra a Miami-Dade megyei ügyészség az AP hírügynökség és más sajtóorgánumok megkeresésére.

A felvételek azt követően készültek, hogy a 19 éves sztárt és Khalil Amir Sharieff r'n'b énekest januárban letartóztatták és bevitték a Miami Beach-i rendőrőrsre.

Az egyik rövid képsoron a sötét kapucnis pulóvert, sötét, térden alul érő rövidnadrágot és piros lábbelit viselő Bieber a kezével próbál egyensúlyozni, miközben lassan, óvatosan lépked előre, fordulásnál kissé megbotlik. Második próbálkozásra megint bizonytalanul mozog és még a falnak is neki kell támaszkodnia.

Több "klip" azt mutatja, hogyan esik át a rendőrségi procedúra különböző állomásain Bieber, és olyan is akad, amelyen egy cella padlóján fekvőtámaszokat csinál. A közepes minőségű felvételek alatt nincs hang és időjelző sem került rájuk.

A kanadai hírességet barátjával együtt január 23-án vették őrizetbe, miután a megengedett sebesség csaknem kétszeresével, érvényes jogosítvány és befolyásoltság alatt vezetett egy sárga Lamborghinit. Bieber nem ismerte el, hogy közlekedési szabálysértést követett el és tiltakozott letartóztatása ellen.

Az alkoholszonda kimutatta, hogy véralkoholszintje a megengedett érték, 0,02 alatt volt, ugyanakkor a vizeletében marihuána és az antidepresszáns nyomait találták.

A marihuána illatát az előállításakor a rendőrautóban vele utazó rendőr is észlelte és amikor rákérdezett, Bieber azt felelte: "Igen, egész éjjel dohányoztunk a stúdióban".

Bieber ügyvédei egyelőre nem fűztek kommentárt a nyilvánosságra került videókhoz.

A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu