Felborult egy városnéző kisbusz Balatonlellén

Felborult egy városnéző kisbusz péntek este Balatonlellén a Kishegyen, a járművön tízen utaztak - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.
Bázelné Mihályka Szabina, a katasztrófavédelem somogyi szóvivője érdeklődésére elmondta: az utasok mindegyike el tudta hagyni a felborult járművet, a mentők 22 óra előtt még a helyszínen voltak, ellátták a sérülteket.

A szóvivő közlése szerint a műszaki mentéshez a balatonboglári tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Kis-Bank Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: 21 órakor érkezett a bejelentés az ügyeletre, hogy a Kishegyről lefelé tartó városnéző kisbusz a lejtős úton az oldalára borult. A balesetben nyolcan megsérültek.

A baleset egy kisforgalmú úton történt, így a műszaki mentés idejére forgalomkorlátozást nem kellett elrendelni - tette hozzá a sajtóreferens.

A balesetben öten súlyosan megsérültek. Őket a mentők kórházba vitték.

A sétabusz üzemanyagtartálya a borulás következtében megsérült, azt a tűzoltók egy speciális tapasszal igyekeztek eltömíteni.

Cikk ajánló

 • Roham a mosógépekért

  Legjobb esetben is legfeljebb 20 ezer háztartásba kerülhet támogatott, energiatakarékosabb készülék.

 • Öröm és üröm a Balatonnál

  A statisztikák szerint újra felfedeztük a Balatont, de a tóparti kereskedők mást látnak.

 • A legjobb balatoni strandok

  A legtöbb pontot idén a balatongyöröki strand gyűjtötte be.

 • Színcity

  Kortárs művészek festenek egy hónapon át budapesti tűzfalakra.

 • Levendulázz!

  Bár csaknem egy évszázada honos Tihanyban a levendula, az elmúlt pár év alatt valóságos levendulaláz lett úrrá a félszigeten.

Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal

Hírlevél regisztráció


PCLand.hu

Metropol Ingatlan