Felborult egy városnéző kisbusz Balatonlellén

Felborult egy városnéző kisbusz péntek este Balatonlellén a Kishegyen, a járművön tízen utaztak - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.
Bázelné Mihályka Szabina, a katasztrófavédelem somogyi szóvivője érdeklődésére elmondta: az utasok mindegyike el tudta hagyni a felborult járművet, a mentők 22 óra előtt még a helyszínen voltak, ellátták a sérülteket.

A szóvivő közlése szerint a műszaki mentéshez a balatonboglári tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Kis-Bank Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: 21 órakor érkezett a bejelentés az ügyeletre, hogy a Kishegyről lefelé tartó városnéző kisbusz a lejtős úton az oldalára borult. A balesetben nyolcan megsérültek.

A baleset egy kisforgalmú úton történt, így a műszaki mentés idejére forgalomkorlátozást nem kellett elrendelni - tette hozzá a sajtóreferens.

A balesetben öten súlyosan megsérültek. Őket a mentők kórházba vitték.

A sétabusz üzemanyagtartálya a borulás következtében megsérült, azt a tűzoltók egy speciális tapasszal igyekeztek eltömíteni.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu