Ez az egyik legőrültebb valóságshow

Egymást nem ismerő párok házasodtak össze a német Sat 1 televízió új műsorában. Összesen négy pár szánta el magát a szokatlan lépésre.
Anyakönyvvezető előtt mondták ki az igent, gyakorlatilag ekkor látták egymást életükben először. A jogilag érvényes házasság megkötése előtt a felek házassági szerződést kötöttek - mondta el a műsor szóvivője.

A Dániában már sikert aratott és tucatnyi országban átvett Married at First Sight (Házasság első látásra) című műsor azt a kérdést feszegeti, hogy vajon kialakulhat-e így szerelem a felek között és működhet-e a házasság.

A párokat mintegy kétszáz jelentkező közül választotta ki négy szakértő, köztük egy párterapeuta és egy lelkész.

A vakrandiszerű esküvő után az összeházasodott pároknak meghatározott idő áll rendelkezésére, hogy eldöntsék, együtt maradnak-e vagy elválnak. Dániában, ahol nagyon népszerű volt a reality műsor, végül minden pár a válás mellett döntött.

A német változat forgatása még zajlik: a házasságok megköttettek, a párok jelenleg nászúton vannak. A következő hetekben kamerák követik életüket. A televízió műrorára télen kerülnek a leforgatott epizódok.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu