Folytatja elvonókúráját Robin Williams

Egy szenvedélybetegségekkel foglalkozó terápiás klinikára vonul be Robin Williams, hogy folytassa 12 pontos elvonókúráját.
Az Oscar-díjas hollywoodi színész "nagyon büszke" arra, hogy továbbra is elszánt a szenvedélybetegség teljes leküzdésére - idézte a TMZ.com internetes oldal Williams szóvivőjét.

A szóvivő szerint nincs szó visszaesésről, hanem csak "megelőző" lépésről. Megfogalmazása szerint a színész másfél évi munka lezárultát használja ki arra, hogy feltöltődjön és profi segítséggel "finomhangolásnak" vesse alá magát.

A TMZ.com szerint a színész már a Minnesota államban lévő Hazelden Központban tartózkodik, ahol az úgynevezett 12 pontos programba kapcsolódik be újra.

Robin Williams 2006-ban egyszer már a szüneteltette a forgatásokat, miután nyilvánosan is elismerte, hogy alkoholproblémákkal küzd és kezelésnek veti alá magát. Húsz éven át tiszta volt, de újra elkezdett inni - fogalmazott akkoriban a színész. A hetvenes években komikusként elért hatalmas sikerek után saját elmondása szerint bőven fogyasztott kokaint és alkoholt.

A színész 1998-ban kapott Oscar-díjat a Good Will Hunting című filmben nyújtott alakításáért mellékszereplőként. Legutóbb A nagy nap, A komornyik és az Eszementek című filmekben volt látható.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu