Összeházasodott Jolie és Pitt

A világhírű pár csaknem tíz éve van együtt, az eljegyzésre 2012-ben került sor.
Összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt - közölte a színész pár képviselője csütörtökön. Az Oscar-díjas színésznő-rendező és producerként szintén Oscar-díjas párja szombaton Dél-Franciaországban, a Chateau Miravalban kötött házasságot egy kis kápolnában.A nem vallásos ceremónián csak a családtagok és barátok voltak jelen. Az esküvőt megelőzően a 39 éves Angelina Jolie és az 50 éves Brad Pitt egy kaliforniai bírótól szerezte be a házassági engedélyt, és ugyanez a bíró adta össze őket Franciaországban.

A pár hat gyereke részese volt a ceremóniának: a színésznő két legidősebb fia, a 13 éves Maddox és a 11 éves Pax oldalán sétált az oltárhoz. Zahara és Vivienne nevű, kilenc, illetve hatéves lányuk virágszirmokat szórt, míg a harmadik lány, a nyolcéves Shiloh, valamint hatéves fiuk, Knox a gyűrűket vitte - közölte a szóvivő.

A világhírű pár csaknem tíz éve van együtt, az eljegyzésre 2012-ben került sor. Az esküvővel kapcsolatos kérdésekre korábban rendre az volt a válaszuk, hogy csak akkor házasodnak, ha az azonos nemű pároknak is joguk lesz erre.

Angelina Jolie-nak ez a harmadik, Brad Pittnek a második házassága. A színész korábban Jennifer Aniston férje volt, vele akkor szakított, amikor a Mr. és Mrs. Smith című akciófilmet együtt forgatta Angelina Jolie-val. A színésznő első férje Johnny Lee Miller brit színész, a második pedig Billy Bob Thornton amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró volt.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu