Árokba hajtott egy busz az M3-ason

Két súlyos sérültje van a hétfőn délután az M3-as autópályán Hatvan közelében történt buszbalesetnek, egyiküket mentőhelikopterrel vitték kórházba - tudtatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.
Soltész Bálint közlése szerint legalább huszonöten megsérültek, amikor árokba hajtott egy menetrend szerint közlekedő busz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Hatvan közelében hétfőn délután. Az utasok közül ketten súlyos sérülést szenvedtek, őket kórházba szállították, a többi könnyű sérültet a helyszínen látták el a mentők. Azt is elmondta, hogy a buszon összesen 30-an voltak, és a busz vezetője nem sérült meg.

Az 55-ös kilométerszelvényben történt balesetnél a rendőrök félpályás útlezárás mellett még az esti órákban is helyszínelnek, ezért óvatosságra intenek az érintett útszakaszon.

Az M1 aktuális csatorna tudósítója arról tudósított, hogy várhatóan csak a késő esti órákban érkezik meg az a daru, amelyikkel ki tudják emelni a buszt az árokban. A felborult járművet utána valószínűleg trélerrel tudják csak elszállítani. A busz kiemelésének idejére vélhetően le fogják zárni az autópálya Budapest felé vezető oldalát.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu