RETRO RÁDIÓ

Habos maradt-e az a „habos sütemény”? – avagy vendéglátás az ötvenes években





Ezen a területen lassabban és eltérő módon haladt a szocialista átalakulás.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.29.
vendéglátás

Milyen hatással volt az államosítás a hazai gasztronómiára? Hogyan fejlődtek a szocialista trösztök és nagyvállalatok a korábbi évekhez képest? Ezeket a kérdéseket boncolgatja Török Róbert történész-muzeológus előadásában, ahogyan arra is választ kaphatunk, hogyan zajlottak a „népjóléti” turisztikai fejlesztések, szállodák éttermek modernizációja.

Fotó: Facebook

A Nagy Imre Emlékház eseménye július 29-én, 16 órakor kezdődik.





Ezeket olvastad már?
Tavaszi piknik Etyeken

Tavaszi piknik Etyeken

A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

Top hírek

program

Tavaszi piknik Etyeken

Ami biztosan várható: finom borok, zeneszó, virágillat, ínycsiklandó falatok, kézműves termékek és a környék pincészeteinek színe-java.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás