Azt hitték, hogy másnapos! Rákot diagnosztizáltak a fiatal férfinál





A fiatalember egy kéthetes külföldi bulitúra után tért haza, napokig rosszul volt. Mindenki azt hitte, hogy csak a macskajajtól van.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.24.
szörnyű betegség

A 25 éves Andrew Frost korábban katonaként dolgozott, majd 2019 nyarán barátaival elutazott Thaiföldre, ahol heteken keresztül csak ittak, buliztak és keveset pihentek. Miután végre hazatért, furcsa tüneteket produkált, viszketett a bőre és nagyon durván kimerültnek érezte magát.

A férfi és szerettei azt hitték, hogy a rosszullét csak a másnaptól van

A nyaralás alatt keményen buliztunk a nap 24 órájában, nem volt napozás, vagy városnézés, csak a partik” – nyilatkozta a srác a Mirrornak. Ezután így folytatta: „Kiütések voltak a karom jobb oldalán, olyan mintha leégtem volna. A repülőn visszafelé még mondtam is a fiúknak, hogy nagyon viszketek. Ők is csak úgy reagáltak, mint mindenki más: biztos csak az alkoholtól van, meg hogy a napon is ittunk.

Andrew Miután hazatért Angliába, egyszer csak minden előjel nélkül elájult. A kórházban azt javasolták neki, hogy szedjen antihisztamint, de nem segített, újra megtörtént az eszméletvesztés. Ezután vizsgálatok és röntgen következett.

„Találtak egy 10 cm átmérőjű sötét fekete foltot a mellkasomban. A tanácsadóm megkért, hogy járjak el további röntgenvizsgálatokra, ott pedig azt mondták, hogy valószínűleg tüdőrákom van” – árulta el a fiú. Hozzátette: „Ez a legrosszabb dolog, amit egy ember hallhat, hatalmas sokk volt. A hatására elfehéredtem és elájultam. Kerekesszékben kellett tolnia a családomnak, miközben folyamatosan remegett az egész testem.

Végül kiderült, hogy nem tüdőrákban szenved a srác, hanem non-Hodgkin limfómája van a nyakában és a mellkasában. Ezt követően fárasztó 3 hónapos kemoterápia következett. Viszont nem volt szükség sugárterápiára. A gyógykezelés során elhízott, és még a haját is elveszítette, de szerencsére sikerült legyőznie a betegséget.

Ráadásul boldog vége lett a történetnek, ugyanis a fiatal férfi a gyógyulása alatt megtalálta élete szerelmét. A szerelmes pár a felépülést követően közös túrákat szervez és egy jótékonykodásban is részt vesznek. Egy Macmillan rákellenes csoport számára gyűjtenek pénzt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás