A dühös madarak most adnak a Halálcsillagnak is

Réges-régen egy messzi, messzi galaxisban a malacok elnyomó birodalma uralkodik a népeken, amikor egy maroknyi bepipult madár...
Az Angry Birds visszatért az űrbe, de ez alkalommal egy messzi, messzi galaxisig visz a szereplők útja. Az Angry Birds Star Wars a világ legismertebb sci-fijének, a Csillagok háborújának világát kombinálja minden idők egyik legnépszerűbb mobiltelefonos játékával.

November 8-tól iOS-re, Androidra, Amazon Kindle Fire-re, Macre, PC-re, Windows Phone-ra és Windows 8-ra is megjelenik a játék.

– Mindig keressük a lehetőségeket arra, hogy új és izgalmas élményeket szerezhessünk a Csillagok háborúja rajongóinak a világ minden táján. A videojátékok mindig is fontos terepnek számítottak – nyilatkozta Paul Southern, a Lucasfilm licencekért felelős alelnöke a Metro World Newsnak. – A mai napig több mint egymilliárd felhasználó töltötte le az Angry Birdsöt. Ez a növekedés hihetetlenül gyors, a digitális térben felmérhetetlen nagyságú.

Az új játékban minden egyes madárnak a Csillagok háborúja egy-egy szereplője felel meg, egy-egy szuperképességgel. Például a közkedvelt piros madár Luke Skywalker megfelelője lesz az Angry Birds univerzumában, a sárga madárban Han Solóra ismerhetnek majd rá a játékosok.

A játék különböző szintjeinek hátterei nosztalgikus érzéseket ébresztenek majd a Csillagok háborúja rajongóiban. A film egyes jeleneteit idézik meg, mint például a Tatuin bolygó elhagyott sivatagait és a mindenki által ismert Halálcsillagot.Southern szerint az Angry Birds Star Wars lehetőségeket teremt majd mindkét vállalat számára. A közösen elkészített ajándéktárgyakon keresztül a rajongók a való világban is közelebb kerülhetnek a játék digitális univerzumához. Még a játék megjelenését megelőzően, október végén a boltokba kerülnek azok az Angry Birds-figurák, amelyek a Csillagok háborúja világát is idézik.

A Csillagok háborúja-változat az ötödik elérhető Angry Birds-variáns lesz. A korábbiak közt megtaláljuk az Angry Birds Space-t, az Angry Birds Seasonst, az Angry Birds Riót és az eredeti Angry Birds játékot is.
 

Egymilliárd letöltés

A játék sikertörténete 2009-ben kezdődött, ma már egymilliárd letöltés fölött járnak.

• Az eredetiban a malacokkal egyszerűen csak ádázul hadakoztak a madarak.

• 2010-ben került piacra az Angry Birds Seasons, különböző ünnepek hangulatában kialakított pályákkal. Az első a halloween volt, amelyet a karácsony követett, de később Valentin-napi és Szent Patrik-napi pályák is készültek.

• 2011-ben készült el a riói karnevál hangulatát idéző háttérrel és zenével az új rész, a Rio című animációs film karaktereit is szerepeltetve.

• Idén március óta játszható az Angry Birds Space, amely a címből kikövetkeztethetően a világűrbe kalauzolja a játékosokat.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu