A Skorpió körül van egy ember, akinek segítenie kell





Bár a Skorpió úgy érezheti, hogy beleavatkozna más életébe, ha most segítene, ez ne tévessze meg. Nyugodtan lépjen!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.12.
csillagjegy horoszkóp

Október 12.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Előfordulhat, hogy összekever egy-két embert ma, azért legyen inkább visszafogott és kedves, hogy elkerülje a kellemetlen helyzeteket. Nagy tervei vannak, amelyek megvalósítása lehet, hogy novemberre is átcsúszik, de ez ne keserítse el. Az idő önnek dolgozik.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Sokszor előfordul, hogy olyan emberek fordítanak ránk túl nagy figyelmet, akiktől ezt nem várjuk el, sőt, kiráz a hideg tőle. Éppen ezért „szelektáljon”, ne álljon szóba mindenkivel, aki meg sem érdemli. Őrizze meg magánélete titkait.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Egy ötlete vagy egy terve kudarcot vallott. Nem azért, mert nem akarta, hanem azért, mert valamit elmulasztott. Talán nem táplálta eléggé, mint egy növényt, ezért egyszer csak elhervadt. Gondozza hát ezentúl lelkesebben és minden megy majd a maga útján.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Bármennyire is igyekszünk, néha előfordul, hogy valami nem sikerül, ráadásul sokszor nem a mi hibánk miatt. A lényeg, hogy soha nem szabad feladni. Álljon fel most is, porolja le magát és kezdje az újratervezést. Talán a segítséget is elfogadhatja.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Hallgatni, hogy valaki beszél hozzánk, az egy dolog. Hogy meg is értjük-e, amit mondani szeretne, az egy másik. Lehet, hogy valaki az ön környezetében túlzottan zárkózottnak és merevnek tűnik, de ne ítéljen elsőre. Figyeljen, érdekes ember lehet.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Úgy érzi, hogy magára maradt egy probléma megoldásában, de lehet, hogy csak túlaggódja a helyzetet. Sokan segítik önt az útján, ezért nézzen körbe, vegye észre és köszönje meg alkalomadtán. Este egy kis lazítás jól jöhet egy jó bor vagy tea társaságában.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ha úgy érzi, hogy csak a mások pozitív véleménye tudja az önbizalmát megerősíteni, akkor kérdezze meg önmagát a miértekről. Higgye el végre: ön nem függ senkitől, úgyis lehet boldog és jókedvű, ha nem keresi folyton az emberek visszaigazolását.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A csillagok azt üzenik, hogy ha van a környezetében egy konkrét ember, akinek szüksége van az ön segítségére, akkor tegye ezt meg. Nyugodtan legyen az öné az első lépés, még akkor is, ha úgy érzi, ezzel beleavatkozik az illető életébe. Nagyon hálás lesz érte.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Mindenki volt már úgy, hogy miközben felkészült a legrosszabbra, az mégsem jött el. Ez a helyzet most is, hiszen kellemes meglepetés érheti, csak álljon pozitívabban az élethez. Kedvesével új szerelmi távlatokat nyithat meg, ne hagyja veszni ezt a lehetőséget.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Szürkének és egyhangúnak érezte a kapcsolatát mostanában a partnerével, ezért itt az ideje tenni is valamit, ami feldobja a szerelmi életüket. Találjanak közösen új, szokatlan programokat, mert minden együtt kiötlött terv sikerrel kecsegtet.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ismét megtalálja a közös nyelvet a kedvesével vagy azzal az emberrel, akit kiszemelt magának. A szíve és az elméje tökéletes összhangban dolgozik, ami minden lépését segíti. Lanyhuló energiaszintjét némi tartalmas kikapcsolódással növelheti.

Halak

II. 20.–III. 20.

Új emberekre, új elképzelésekre kell ma összepontosítania, de ez nem riasztja el, hiszen az unatkozás, a lustálkodás nem az ön kenyere. Ha valami nagyszerűt szeretne, nyugodtan vágjon bele az önkénteskedésbe, ebben a csillagok is támogatni fogják.

 

Október 13.

Kos

III. 21.–IV. 20.

A Kos ma csak a valóban fontos dolgokkal foglalkozzon a munkahelyén. Ha lehet, inkább kerülje a feletteseit, vagy fogja vissza a kritikus megjegyzéseit. Szerelmi élete egyre szebben alakul, hiszen mindent teljesít, amit megígért a kedvesének.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Előkerül ma pár olyan ígérete, amelyeket - bár megfogadott -, soha nem tartott be, de igaz, meg sem próbálta. Ebből adódik egy kellemetlen beszélgetése. A csillagok némi anyagi veszteséget és némi rossz közérzetet mutatnak, de a helyzet hamar helyreáll.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A mai nap nagy erőfeszítést igényel az Ikrek részéről, ám hiába fektet rengeteg energiát a teendőibe, valahogy nem állnak össze a dolgok úgy, ahogyan azt szerette volna. Érzelmileg igényli szerettei támogatását. Este tegyen egy hosszabb sétát.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Kiváló nap a hivatalos dokumentumokkal kapcsolatos ügyek intézésére. Annyira problémamentesen sikerül minden, hogy még ön is meglepődik. A csillagok azt üzenik, erőit ma csoportosítsa oda, ahol valóban nagy szükség van rá. Kerüljön minden konfliktusos helyzetet.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ma minden lépését a haszonszerzés vezérli és ez annyira lefoglalja az energiáit, hogy akár a szerelmét is kész hanyagolni, annak ellenére, hogy tett mára neki egy ígéretet. Jussanak eszébe a barátai, ők talán tudnak segíteni önnek pár fontos lépésben.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A Szűzeknek lehetőségük nyílik arra, hogy feljebb lépjenek a ranglétrán. Az ehhez vezető úton önt a megérzései is nagyban segíteni fogják. Telefonját nehogy lehalkítsa, mert lemaradhat egy fontos hívásról. A bókokkal, dicséretekkel ne fukarkodjon.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kedves Mérlegek! Ma igyekezzenek elkerülni a fontos döntéseket, ugyanis a csillagok állása kedvez a túlzott hiszékenységnek, ezt pedig többen kihasználhatják. Sok készpénz se legyen ma önnél, mert elhagyhatja a pénztárcáját.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A mai nap mottója az együttműködés és nem a rivalizálás. Ha ezt szem előtt tartja, a szerencse önre mosolyog. A nap második fele szerelmi vallomást ígér. Kedvese, ha eddig nem tette, végre elmondja önnek, hogy mennyire fontos ember ön az ő életében.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Végre learathatja az eddigi erőfeszítései gyümölcsét. Most minden a tervei szerint alakul, igaz, ezért meg is tett mindent az utóbbi időben. Egy önhöz közel álló ember kiváló híreket kap a beosztásával kapcsolatban és ez önt is végtelen örömmel tölti el.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Akadályokba ütközhet, amelyek azonban nem tántorítják el, éppen ellenkezőleg. Használja az amúgy is színes fantáziáját, az előre viszi. Ma megcsillogtathatja tudását, amelyet évek alatt sajátított el. Az este kedvez a baráti összejöveteleknek, sőt, javasolt.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Kap ma néhány olyan hírt, amelyek teljesen felülírják a mai terveit, de ezt ön egyáltalán nem bánja. Ha kéréssel fordulnak önhöz, ne legyen elutasító, segítsen, ha tud. Személyes életében elismerés, szeretet és csodálatos napok várják. Értékelje az életet!

Halak

II. 20.–III. 20.

Kissé nehéz nap vár a Halakra, de azért sok pozitívum is történik a jegy szülötteivel. Váratlan kiadások miatt fő majd a feje, de ezeket nem tudja elkerülni. Személyes életében is változások jöhetnek, ami egy rövid időre megnehezítheti a kapcsolatát a partnerével.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás