A Szűz érdeklődését felkelti egy idegen





Várható, hogy a Szűz életében felbukkan egy ismeretlen, aki érdekelni kezdi. A Vízöntő pedig új dolgokra vágyik, partnere támogatni fogja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.08.
csillagjegy horoszkóp

Október 8.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Maradjon ma inkább csendben, nehogy bárkinek is elkotyogja a terveit. Sőt, még a legközelebbi barátainak se áruljon el semmit, hiszen amit egy ember tud, azt mindenki tudja. Ha ma üzleti útra küldik, nem szabad nemet mondania.

Bika

IV. 21.–V. 20.

A felmerülő nehézségek sem tudják eltántorítani megkezdett útjáról a Bika jegy szülötteit. Ne reménykedjen a szerencsében, mindent saját magának kell megoldania, de a lényeg, hogy sikerül. A nap második felében érdekes találkozás vár önre.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Úgy érzi, elvesztette a bizalmát az önt körülvevő emberek iránt. A csillagok azt üzenik, ideje változtatnia a külsején, amelyet mostanában kissé elhanyagolt. Este, a szeretteivel legyen figyelmes, hiszen mindenki nyugalomra vágyik.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Régi vágyainak a megvalósítására szánja a mai napot a Rák. A nap második felében kissé gyengébbnek érezheti magát, ezért jobb lesz ha hazamegy, és lepihen. Az ellenkező nem képviselőivel jobb lenne félretenni a visszafogottságát.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Több kollégája is megorrolhat önre, ha továbbra is azt sulykolja mindenki felé, hogy ön nélkülözhetetlen, legyen szó bármilyen területről. Aggodalmaival nyugodtan forduljon egy megbízható emberhez, de vigyázzon, nehogy túllépjen egy bizonyos határt.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Kedvező időszak a Szüzek számára. Igaz, nem történik semmi rendkívüli, de minden, amit szeretne, megvalósul. Várható, hogy a közeljövőben felbukkan egy ismeretlen ember a közelében, aki felkelti az érdeklődését. Közeledjen finoman hozzá.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kiváló nap a munkakapcsolatai megszilárdítására. Mutasson érdeklődést az új feladatok iránt, ez meghozza a gyümölcsét. Semmit ne erőltessen, szép lassan úgyis eléri, amit szeretne. Használja ki ezt a nyugalmi állapotot minden területén az életének.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Már azt hitte a Skorpió, hogy minden rendben halad, ám újabb akadályokba ütközik. Gondjait ne próbálja meg egyedül megoldani, vonja be a családját is a döntésekbe. Érdemes szomszédolni picit, így megtudhat egy-két fontosabb titkot, pletykát.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Ez az egyik legkedvezőbb időszak a Nyilas magánéletében, csak határozottan döntse el, hogy mit is szeretne a továbbiakban. Jöhet egy érzelmekben gazdag időszak, amikor ki meri mutatni a valódi érzéseit és boldog mer lenni.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Szakmai téren szerencsés nap, ezt használja is ki. Vágni fog az esze, jó ötletei lesznek. Ha kell, akár az esti randevút is mondja le, mert elhúzódhat a munkahelyi tanácskozás. Holnap be tudja pótolni a lemaradást, kedvese megérti, ha elmagyarázza neki.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Mai teendői között lesz pár irat beszerzése és készülődés egy kisebb utazásra. Délután el kell intéznie egy kellemetlen feladatot, de erőt vesz magán és menni fog. Szeretne egyedül lenni de ha nem elég bátor ahhoz, hogy lemondja a találkozót, nem lesz túl jó estéje.

Halak

II. 20.–III. 20.

Sikeres és kellemes nap ez a Halak számára, mivel minden helyzetben logikusan érvel. Még a rosszakarói is ön mellé állnak rövid időre. Családi élete is jól működik, igaz, néhány félreértés adódhat, de a végén elviccelik az történteket.

 

Október 9.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ne terhelje túl a környezetét a magánélete részleteivel, nem tartozik rájuk. A családos Kos jegyűek boldogságot visznek az otthonukba, társuk szinte irigyelni fogja azt a könnyedséget, amellyel a gyerekekkel bánik. Figyeljen: az ölelés mindenkinek jár!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Legyen visszafogottabb, diplomatikusabb a szeretteivel. Az utolsó szó lehet másoké is. Az egyedülálló Bika jegyűek lassan erőt meríthetnek ahhoz, hogy színt valljanak szívük választottjának. Persze sietni nem kell, mindent csak szép fokozatosan tegyen.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Túl sok minden történik ma önnel, de úrrá fog lenni a káoszon. Bár nehéz napja van, élvezi a kihívásokat. Nagyobb konfliktus támad ön és kedvese között, ám egy mindent tisztázó beszélgetés sokat segíthet a helyzeten. Közérzete kezd egyre jobb lenni.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Általában könnyen ellen tud állni a külsejét veszélyeztető ételeknek vagy a lustaságnak, de vannak napok, amikor nem. Ezek mostanában ilyenek. Ezzel azonban az a gond, hogy már elkezdtek felkúszni a felesleges kilók. Szedje össze magát, figyeljen az egészségére!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

A közérzete szerint ma valójában pihennie kellene, de ennek ellenére sok mindent elvállal, nincs egy perce sem magára. Tartsa észben a mondást, miszerint „lassan járj, tovább élsz”. Gyermekeivel legyen kissé rugalmasabb, különben küszöbön az újabb veszekedés.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A csillagok azt ígérik, hogy javulni fog a közeljövőben családja életminősége. Közben azért legyen óvatos, nehogy véletlenül egy családtagnak keresztbe húzza a számításait. Tisztelje más érdeklődését és ízlését és akkor minden rendben fog menni.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kettős természete ma előtérbe kerül, de ez csöppet se nyugtalanítsa, hiszen a többség értékelni fogja. Bár a kedvese iránti figyelme kétségbevonhatatlan, ma csak a saját igényeire fókuszál. Mondja el neki, hogy mi miért történik így, és jobb lesz a helyzet.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A könnyű pénzszerzési lehetőség és a zsarnokság néha még csábító is lehet, azonban ne feledje: nem jó, ha a saját szabályaink ellen vétkezünk. Ha el szeretne érni valamit, bízzon a kiapadhatatlan akaraterejében. Hallgassa meg kedvese mondanivalóját.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Tombolnak az érzelmek önben, így kedvesének csöppnyi kétsége sincs a szerelmét illetően. Ezt a szokását pedig próbálja meg megőrizni, ugyanis nagyban hozzájárul a kapcsolatuk javulásához. Környezetével elégedetlen, mert mindenki csak ígérget.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Tegyen rendet az otthonában, szelektáljon a feleslegessé vált ruhái, háztartási eszközei között, és adja azokat rászorulóknak, így sokkal jobb lesz a közérzete. Ma valahogy úgy érzi: jobban érti a családtagjai igényeit és ez boldogsággal tölti el.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Új dolgokra vágyik a magánéletében, még akkor is, ha esetleg már több éve vagy évtizede vannak együtt. Itt az ideje hát megfűszerezni a kapcsolatot, minden csak fantázia kérdése. Partnere nyitott lesz az ön kezdeményezésére, ami sok erőt ad.

Halak

II. 20.–III. 20.

Tartson óriási távolságot azoktól a kollégáktól, akikről sejti, hogy bármikor kellemetlen helyzetbe hoznák. Legyen nagyon diszkrét és álljon pozitívan a kihívások elé. Bár az egészségére most nem panaszkodhat, ideje, hogy felkeresse a fogorvosát.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás