Kedves Halak! Legyen egy kicsit titokzatosabb!





Bár jó dolog mindent megosztani a kedvesünkkel, a Halak jegyezze meg: sokkal izgalmasabb az élet, pár apró titokkal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.14.
csillagjegy horoszkóp

Október 14.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Bátran mosolyogjon, hiszen az csillagok azt üzenik, helyreáll a családi béke. Vállaljon felelősséget a tetteiért, álljon a szerettei elé és mondja el, hogy hibázott. A probléma nagyon gyorsan megoldódik, csak pozitívnak és nyitottnak kell maradnia.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Úgy érzi mostanában, nehéz beállni a „sorba”, és úgy élni az életét, mint mindenki ön körül. Az embernek vannak néha ilyen lázadozóbb korszakai, ezt tudomásul kell venni. Tegye azt, amit valójában szeretne, de mindezt csak addig, amíg másokat nem sért vele.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A hatalom nagy felelősség, ám ezt sokan elfelejtik. Önnek most alkalma nyílik több embert is irányítani, tegye hát szívvel-lélekkel. Otthon a gyermekei vágynak a figyelmére, de próbálja meg megtalálni velük az arany középutat, nehogy sok legyen a törődése.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Némi felfordulás várható a családi életében, ugyanis bár ön úgy érezte, hogy minden nézeteltérést sikerült tisztáznia a testvérével vagy testvéreivel, most úgy tűnik, ez nem ilyen egyszerű. Felszínre kerülnek a régi sérelmek és ezeket „gyógyítani” kell.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ön azt szeretné, ha a környezetében mindenki a barátja lenne, de legalábbis megértené, hogy jót akar a tetteivel, ám ez nem ilyen egyszerű. Legyen sokkal türelmesebb és rájönnek az ismerősei, hogy valójában egy csónakban eveznek.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Egy barátnak akkor is segíteni kell, ha úgy érezzük, hogy ő tehet a bajairól. Ez is egy ilyen helyzet, tegye félre az előítéleteit és támogassa őt, amiben kéri. Kedvesével sikerül újra megteremteni az összhangot, amire mindketten vágynak.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kompromisszumkészsége ma is segíti önt abban, hogy könnyebben menjenek a tárgyalások. Emberismerete pedig lehetővé teszi, hogy átlásson a szitán és felismerje a színlelt kedvességet. Délután mozgassa át magát, nagyon jól fog esni a testének és az elméjének.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Több napos kirándulásra, környezetváltozásra vágyik már régóta, ezért itt az ideje, hogy megtervezze az utat. Jelenlegi hangulata éppen ideális az újdonságok felfedezéséhez és befogadásához. Bízzon a fantáziájában és a megérzéseiben, kedvese értékelni fogja.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Meg kell tennie azt a néhány fontos lépést, amelyet a kedvese vár öntől már régóta, és ez valószínűleg segít rendezni az önök között felmerült problémákat. Partnere hálás lesz a határozottságáért. Este vigyázzon, nehogy túlegye magát!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ne forgassa a szemeit, ha úgy látja, az emberek minden apróságot a szívükre vesznek. Ez az ő dolguk, nekik kell megküzdeniük a nehézségeikkel. A csillagok boldogságot ígérnek a családi életében, ez vagy új családtagot vagy új ingatlant jelent.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ha eddig nem vette komolyan az egészségét, akkor most tegye meg. Nincs oka pánikra, de muszáj odafigyelnie jobban az étkezéseire és a mozgásra. Több időt kell azonban szánnia a karrierje építgetésére és ezt átmenetileg a szerelmi élete sínyli meg.

Halak

II. 20.–III. 20.

Több olyan élmény is éri a személyes életében, amelyek szinte kifejezhetetlen boldogsággal töltik el, de ezt az érzést egyelőre tartsa meg magának, ne tárulkozzon ki a kedvese előtt. Néha az segíti elő a párok közös életét, ha pici titokzatosságot visznek az életükbe.

 

Október 15.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ez az időszak hozzájárul a Kos szellemi és kreatív képességeinek a fejlődéséhez. Kiváló alkalom a személyes ügyek rendezésére. Aki házasságban gondolkodik, most nyugodtan megteheti az ehhez kapcsolódó lépéseket. Ma ikerül megoldani egy családi problémát is.

Bika

IV. 21.–V. 20.

A bolygók állása jó a Bikák számára. Azt észleli egyszer csak, hogy olyan emberek is ön mellé álltak, akikről eddig ezt nem feltételezte volna. Több családi gond is felmerül, amelyek megoldása sok pénzt és időt fog igényelni. Pihenjen, ha teheti.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Üljön le egyedül pár órára és gondolja át a közelmúltban történt dolgokat. Sokkal tisztábban fog látni mindent. Mindennek oka van, ami ön körül megesik, jól figyeljen a jelekre. Sürögjön-forogjon a konyhában, hogy a családnak örömet szerezzen.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Igaz, hogy nem mindig könnyű, de ma tegye azt, amihez kedve van, olyan dolgokat fejezzen be, amelyeket rég szeretett volna. Ezek a tevékenységek is erőt adnak a mindennapokhoz, hogy ön újra megtalálja az életben az örömöt és a céljait.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Romantika „lóg a levegőben” - legalábbis s csillagok szerint. Az Oroszlán után érdeklődik valaki, akivel akkor is meg fog ismerkedni, ha erre egyáltalán nem törekszik. Próbáljon pozitívan tekinteni a mai napra és koncentráljon a valóban fontos helyzetekre.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Csodás időszak a Szüzek életében, amikor csak jót várhat az univerzumtól. Az ismeretségi körében egy személy a napokban váratlanul elmondhatja önnek, hogy többet érez egyszerű barátságnál. Legyen udvarias minden helyzetben, hiszen ez a Szűz egyik jellemzője.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma csupa olyan helyzetben lesz része, amelyekben mindenki kerülni fogja a lényeg kimondását, megbeszélését. Úgy érzi, csalódott a környezetében, mert nem értenek egyet önnel. Talán túl sokat várt tőlük mostanában, talán túl sok segítséget kért.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A Skorpiók ma a megszokott köreiken kívül keresik az új kapcsolatokat, inspirációkat. Időnként a jegy legnyugodtabb képviselőinek is meg kell változtatniuk a viselkedési mintáikat, vagy legalábbis nem árt átértékelni, frissíteni azokat.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Nyugodtabb időszaknak kell jönnie most a Nyilas életében. A csillagok szerint megoldódik valamilyen korábbi családi feszültség, az egyedülállókat pedig izgalmas szerelmi kalandok várják. Mondja el szeretteinek, hogy mit szeretne, mert szóból értenek.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Izgalmas napok várnak a Bakokra, új emberekkel, új felfedezésekkel. Rengeteg minden történik a jegy szülötteivel, egy biztos: nem marad közömbös az új dolgok iránt. A barátkozós, bulis estékre őrizze az erejét, hiszen ön lesz a társaság lelke.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Sok pénzre és energiára lesz szüksége a problémák megoldásához, ám lehet, hogy ez egyedül nem is fog menni. Kérjen segítséget a szeretteitől, így minden könnyebb lesz. Este vigyázzon az egészségére, kerülje az alkoholtartalmú italokat.

Halak

II. 20.–III. 20.

Kisugárzása ma a csúcson van, bájos megjelenésével még a legelérhetetlenebb embert is meg tudja környékezni. Több olyan rendezvényen is meg kell jelennie, ahol fontos a külső, ezért figyeljen magára. Ha estére rosszkedvűnek érzi magát, találkozzon a barátaival.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás