Most kérje meg kedvese kezét a Kos!





Ha régóta tervezi a Kos, hogy örökre maga mellett szeretné tudni a szerelmét, akkor tegye meg a lépést: kérje meg a kezét!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.15.
csillagjegy horoszkóp

Október 15.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ez az időszak hozzájárul a Kos szellemi és kreatív képességeinek a fejlődéséhez. Kiváló alkalom a személyes ügyek rendezésére. Aki házasságban gondolkodik, most nyugodtan megteheti az ehhez kapcsolódó lépéseket. Ma ikerül megoldani egy családi problémát is.

Bika

IV. 21.–V. 20.

A bolygók állása jó a Bikák számára. Azt észleli egyszer csak, hogy olyan emberek is ön mellé álltak, akikről eddig ezt nem feltételezte volna. Több családi gond is felmerül, amelyek megoldása sok pénzt és időt fog igényelni. Pihenjen, ha teheti.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Üljön le egyedül pár órára és gondolja át a közelmúltban történt dolgokat. Sokkal tisztábban fog látni mindent. Mindennek oka van, ami ön körül megesik, jól figyeljen a jelekre. Sürögjön-forogjon a konyhában, hogy a családnak örömet szerezzen.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Igaz, hogy nem mindig könnyű, de ma tegye azt, amihez kedve van, olyan dolgokat fejezzen be, amelyeket rég szeretett volna. Ezek a tevékenységek is erőt adnak a mindennapokhoz, hogy ön újra megtalálja az életben az örömöt és a céljait.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Romantika „lóg a levegőben” - legalábbis s csillagok szerint. Az Oroszlán után érdeklődik valaki, akivel akkor is meg fog ismerkedni, ha erre egyáltalán nem törekszik. Próbáljon pozitívan tekinteni a mai napra és koncentráljon a valóban fontos helyzetekre.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Csodás időszak a Szüzek életében, amikor csak jót várhat az univerzumtól. Az ismeretségi körében egy személy a napokban váratlanul elmondhatja önnek, hogy többet érez egyszerű barátságnál. Legyen udvarias minden helyzetben, hiszen ez a Szűz egyik jellemzője.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma csupa olyan helyzetben lesz része, amelyekben mindenki kerülni fogja a lényeg kimondását, megbeszélését. Úgy érzi, csalódott a környezetében, mert nem értenek egyet önnel. Talán túl sokat várt tőlük mostanában, talán túl sok segítséget kért.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A Skorpiók ma a megszokott köreiken kívül keresik az új kapcsolatokat, inspirációkat. Időnként a jegy legnyugodtabb képviselőinek is meg kell változtatniuk a viselkedési mintáikat, vagy legalábbis nem árt átértékelni, frissíteni azokat.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Nyugodtabb időszaknak kell jönnie most a Nyilas életében. A csillagok szerint megoldódik valamilyen korábbi családi feszültség, az egyedülállókat pedig izgalmas szerelmi kalandok várják. Mondja el szeretteinek, hogy mit szeretne, mert szóból értenek.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Izgalmas napok várnak a Bakokra, új emberekkel, új felfedezésekkel. Rengeteg minden történik a jegy szülötteivel, egy biztos: nem marad közömbös az új dolgok iránt. A barátkozós, bulis estékre őrizze az erejét, hiszen ön lesz a társaság lelke.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Sok pénzre és energiára lesz szüksége a problémák megoldásához, ám lehet, hogy ez egyedül nem is fog menni. Kérjen segítséget a szeretteitől, így minden könnyebb lesz. Este vigyázzon az egészségére, kerülje az alkoholtartalmú italokat.

Halak

II. 20.–III. 20.

Kisugárzása ma a csúcson van, bájos megjelenésével még a legelérhetetlenebb embert is meg tudja környékezni. Több olyan rendezvényen is meg kell jelennie, ahol fontos a külső, ezért figyeljen magára. Ha estére rosszkedvűnek érzi magát, találkozzon a barátaival.

 

Október 16.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Szakmai életében különösen fontos nap a mai, ezért figyeljen oda, nehogy elkéssen a találkozóról, mert az rendkívül rossz benyomást kelt. Aki ma délre egy romantikus ebédet tervezett, az jobban teszi, ha lemondja, mert nem lesz rá ideje és energiája sem.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Mielőtt bármiben is döntene, előbb egészen komolyan gondolja át, hogy ez a későbbiekben milyen hatással lesz az ön és a családja életére. Az ember néha nehezen tudja átlátni a körülötte zajló történéseket, ezért nem árt időnként tanácsot kérni egy kívülállótól.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Szinte eseménytelen hétindító nap ez a mai, de a javára írható, hogy minden akadálytalanul sikerül, mert bárkit képes meggyőzni az Ikrek. A családi ügyek jól mennek, de egy kis hangosabb vita azért bárkinél előfordulhat. Kritikusaira most csak legyintsen.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Szokatlan események és félreértések sorozata várja a Rákokat, és ez főleg a munkahelyükre fog koncentrálódni. Ha teheti, vegyen ki egy szabadnapot és ténykedjen otthon valami hasznosat. Este igyon kedvesével egy finom, nyugtató teát, jót tesz az egészségének.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Végigkíséri a napját a szerencse, legyen szó oktatásról, jogi ügyekről vagy utazásról. Találkozik vagy telefonon beszél majd egy ismerősével, aki igencsak érdekes információkat oszt meg önnel, de próbálja meg ezeket objektíven értékelni.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Kedvező nap a felújításokra, költözésre vagy éppen a bevásárlásra is. Ha teheti, holnapra vegyen ki szabadságot, ugyanis a csillagok szerint igencsak összesűrűsödhetnek a gondok. Semmi szükség arra, hogy bizonygassa hozzáértését vagy éppen a nélkülözhetetlenségét.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A felelős magatartás és a megbízhatóság a Mérlegek egyik fő tulajdonsága. Sokan emiatt is kedvelik őket. Tegyen hát meg ma is mindent, hogy bebizonyítsa: ezek valóban létező értékei önnek. Előfordulhat, hogy nagy kiadásai lesznek, de a végeredmény kárpótolja.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A munkahelyén nézeteltérések várhatóak a vezetőséggel, ami akár váltáshoz is vezethet. Jól gondolja át, hogyan dönt felfokozott hangulatában. Otthon szintén forró lesz a hangulat, ugyanis hazaviszi a munkahelyi gondjait, és azokat bántja, akik nem érdemlik.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Meglepően harmonikus nap várja a Nyilasokat. Szinte az egész világ békét akar ön körül és ez óriási örömmel tölti el. Próbáljon több időt szakítani a befejezetlen ügyekre, ez lehetőséget adhat a jövedelmezőbb jövőnek. Holnap egy kedves ismerőse segítséget kérhet.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Egy munkatársa vagy egy ügyfele komoly terhet tesz ma a vállára, és az a legnagyobb gond ezzel, hogy ebben ön sem tud segíteni vagy segítséget kérni. Legközelebb gondolja át, hogy felajánlja-e a támogatását. Este mondja el a kedvesének, hogy mennyire szereti.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Rengeteg dicséretet kap a kollégáitól, hiszen a múlt héten rengeteg ötlettel és konkrét segítséggel támogatta a munkájukat, amiért most nagyon hálásak lesznek. Délután az ellenkező nem egyik képviselője meghívja valahová, aminek örül, de vigyázzon a végkifejlettel.

Halak

II. 20.–III. 20.

Munkahelyén ma a főnöke vagy a közvetlen kollégája kifejezetten rossz hangulatában van és ezt az ön személyén vezetik le. Ezt persze nem értékeli, ami konfliktusokat szülhet. Kiváló fizikai és szellemi állapota átsegíti a napi nehézségein.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás