Szerelmi vallomást ígérnek a Skorpióknak a csillagok





A Skorpió kedvese - ha eddig nem tette -, végre elmondja, hogy nélküle már minden értelmetlen lenne.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.13.
csillagjegy horoszkóp

Október 13.

Kos

III. 21.–IV. 20.

A Kos ma csak a valóban fontos dolgokkal foglalkozzon a munkahelyén. Ha lehet, inkább kerülje a feletteseit, vagy fogja vissza a kritikus megjegyzéseit. Szerelmi élete egyre szebben alakul, hiszen mindent teljesít, amit megígért a kedvesének.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Előkerül ma pár olyan ígérete, amelyeket - bár megfogadott -, soha nem tartott be, de igaz, meg sem próbálta. Ebből adódik egy kellemetlen beszélgetése. A csillagok némi anyagi veszteséget és némi rossz közérzetet mutatnak, de a helyzet hamar helyreáll.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A mai nap nagy erőfeszítést igényel az Ikrek részéről, ám hiába fektet rengeteg energiát a teendőibe, valahogy nem állnak össze a dolgok úgy, ahogyan azt szerette volna. Érzelmileg igényli szerettei támogatását. Este tegyen egy hosszabb sétát.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Kiváló nap a hivatalos dokumentumokkal kapcsolatos ügyek intézésére. Annyira problémamentesen sikerül minden, hogy még ön is meglepődik. A csillagok azt üzenik, erőit ma csoportosítsa oda, ahol valóban nagy szükség van rá. Kerüljön minden konfliktusos helyzetet.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ma minden lépését a haszonszerzés vezérli és ez annyira lefoglalja az energiáit, hogy akár a szerelmét is kész hanyagolni, annak ellenére, hogy tett mára neki egy ígéretet. Jussanak eszébe a barátai, ők talán tudnak segíteni önnek pár fontos lépésben.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A Szűzeknek lehetőségük nyílik arra, hogy feljebb lépjenek a ranglétrán. Az ehhez vezető úton önt a megérzései is nagyban segíteni fogják. Telefonját nehogy lehalkítsa, mert lemaradhat egy fontos hívásról. A bókokkal, dicséretekkel ne fukarkodjon.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kedves Mérlegek! Ma igyekezzenek elkerülni a fontos döntéseket, ugyanis a csillagok állása kedvez a túlzott hiszékenységnek, ezt pedig többen kihasználhatják. Sok készpénz se legyen ma önnél, mert elhagyhatja a pénztárcáját.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A mai nap mottója az együttműködés és nem a rivalizálás. Ha ezt szem előtt tartja, a szerencse önre mosolyog. A nap második fele szerelmi vallomást ígér. Kedvese, ha eddig nem tette, végre elmondja önnek, hogy mennyire fontos ember ön az ő életében.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Végre learathatja az eddigi erőfeszítései gyümölcsét. Most minden a tervei szerint alakul, igaz, ezért meg is tett mindent az utóbbi időben. Egy önhöz közel álló ember kiváló híreket kap a beosztásával kapcsolatban és ez önt is végtelen örömmel tölti el.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Akadályokba ütközhet, amelyek azonban nem tántorítják el, éppen ellenkezőleg. Használja az amúgy is színes fantáziáját, az előre viszi. Ma megcsillogtathatja tudását, amelyet évek alatt sajátított el. Az este kedvez a baráti összejöveteleknek, sőt, javasolt.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Kap ma néhány olyan hírt, amelyek teljesen felülírják a mai terveit, de ezt ön egyáltalán nem bánja. Ha kéréssel fordulnak önhöz, ne legyen elutasító, segítsen, ha tud. Személyes életében elismerés, szeretet és csodálatos napok várják. Értékelje az életet!

Halak

II. 20.–III. 20.

Kissé nehéz nap vár a Halakra, de azért sok pozitívum is történik a jegy szülötteivel. Váratlan kiadások miatt fő majd a feje, de ezeket nem tudja elkerülni. Személyes életében is változások jöhetnek, ami egy rövid időre megnehezítheti a kapcsolatát a partnerével.

Október 14.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Bátran mosolyogjon, hiszen az csillagok azt üzenik, helyreáll a családi béke. Vállaljon felelősséget a tetteiért, álljon a szerettei elé és mondja el, hogy hibázott. A probléma nagyon gyorsan megoldódik, csak pozitívnak és nyitottnak kell maradnia.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Úgy érzi mostanában, nehéz beállni a „sorba”, és úgy élni az életét, mint mindenki ön körül. Az embernek vannak néha ilyen lázadozóbb korszakai, ezt tudomásul kell venni. Tegye azt, amit valójában szeretne, de mindezt csak addig, amíg másokat nem sért vele.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A hatalom nagy felelősség, ám ezt sokan elfelejtik. Önnek most alkalma nyílik több embert is irányítani, tegye hát szívvel-lélekkel. Otthon a gyermekei vágynak a figyelmére, de próbálja meg megtalálni velük az arany középutat, nehogy sok legyen a törődése.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Némi felfordulás várható a családi életében, ugyanis bár ön úgy érezte, hogy minden nézeteltérést sikerült tisztáznia a testvérével vagy testvéreivel, most úgy tűnik, ez nem ilyen egyszerű. Felszínre kerülnek a régi sérelmek és ezeket „gyógyítani” kell.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ön azt szeretné, ha a környezetében mindenki a barátja lenne, de legalábbis megértené, hogy jót akar a tetteivel, ám ez nem ilyen egyszerű. Legyen sokkal türelmesebb és rájönnek az ismerősei, hogy valójában egy csónakban eveznek.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Egy barátnak akkor is segíteni kell, ha úgy érezzük, hogy ő tehet a bajairól. Ez is egy ilyen helyzet, tegye félre az előítéleteit és támogassa őt, amiben kéri. Kedvesével sikerül újra megteremteni az összhangot, amire mindketten vágynak.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kompromisszumkészsége ma is segíti önt abban, hogy könnyebben menjenek a tárgyalások. Emberismerete pedig lehetővé teszi, hogy átlásson a szitán és felismerje a színlelt kedvességet. Délután mozgassa át magát, nagyon jól fog esni a testének és az elméjének.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Több napos kirándulásra, környezetváltozásra vágyik már régóta, ezért itt az ideje, hogy megtervezze az utat. Jelenlegi hangulata éppen ideális az újdonságok felfedezéséhez és befogadásához. Bízzon a fantáziájában és a megérzéseiben, kedvese értékelni fogja.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Meg kell tennie azt a néhány fontos lépést, amelyet a kedvese vár öntől már régóta, és ez valószínűleg segít rendezni az önök között felmerült problémákat. Partnere hálás lesz a határozottságáért. Este vigyázzon, nehogy túlegye magát!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ne forgassa a szemeit, ha úgy látja, az emberek minden apróságot a szívükre vesznek. Ez az ő dolguk, nekik kell megküzdeniük a nehézségeikkel. A csillagok boldogságot ígérnek a családi életében, ez vagy új családtagot vagy új ingatlant jelent.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ha eddig nem vette komolyan az egészségét, akkor most tegye meg. Nincs oka pánikra, de muszáj odafigyelnie jobban az étkezéseire és a mozgásra. Több időt kell azonban szánnia a karrierje építgetésére és ezt átmenetileg a szerelmi élete sínyli meg.

Halak

II. 20.–III. 20.

Több olyan élmény is éri a személyes életében, amelyek szinte kifejezhetetlen boldogsággal töltik el, de ezt az érzést egyelőre tartsa meg magának, ne tárulkozzon ki a kedvese előtt. Néha az segíti elő a párok közös életét, ha pici titokzatosságot visznek az életükbe.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás