Heti horoszkóp: ez a csillagjegy tartsa kordában az érzelmeit!





A Szűznek türelmesebbnek kell lennie, a Skorpiót végigkísérik a félreértések és a kísértések.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.29.
horoszkóp heti asztrológia

Kos
III. 21.–IV. 20.
Nehéz és szokatlan időszak ez. A csillagok azt javasolják neked, a javíthatatlan munkamániásnak, hogy vizsgáld meg alaposabban a magánéletedet. Érdekes hét áll előtted, de érzelmileg megterhelő lesz. A szakmai tevékenységed most elismerést vált ki mindenkiből. Ne félj kockáztatni – a csillagok melletted állnak.

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Problémák adódhatnak a hatóság embereivel, de ha nálad minden rendben van, akkor nincs mitől tartanod. A munkád során új lehetőségek nyílnak meg előtted, főleg abban az esetben, ha hajlandó vagy némi erőfeszítést tenni. A család, a gyerekek vagy egy közeli rokon miatt jelentős kiadásaid lehetnek.  

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Túlságosan elfoglalt vagy a karriered miatt, ezért a szeretteid gyakran szenvednek az elfoglaltságaidtól. Próbálj több időt tölteni a családdal a szeretteiddel. Ha egyedülálló vagy, akkor egy utazás megerősítheti a szerelmi kapcsolatodat. Ha régóta halogatjátok a házasságkötést, most itt a legalkalmasabb idő. A rokonokkal öröklési vagy egyéb anyagi kérdések miatt konfliktusok adódhatnak.  

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Ez a hét a házimunkák ideje, ha akarod, ha nem. Ahogy mondani szokás: eljött az idő! A szerelmi kapcsolatod most nem nagyon aggaszt, hiszen ezen a téren igazából minden stabil. Bár akad azért nálatok is gond és a baj, de még úgy érzitek, hogy érdemes helyet találni a romantikának. Nem szabad feladnotok a randevúzást, mindenképpen szánjatok rá időt. Ha magányos vagy,  érdemes odafigyelned egy ismerősödre, aki régóta vonzódik hozzád.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Érdekes, izgalmas időszak következik az életedben. A munkahelyeden is változás várható, méghozzá pozitív irányban, de óriási sikerek várnak a szerelmi életedben is. A csillagok azt javasolják, hogy gondolkodj el újabb képzéseken, újabb ismeretségeken. Bármilyen változás hasznos lesz számodra, mint ösztönzés arra, hogy erőt gyűjts a korábban elérhetetlen csúcsok meghódításához.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Ez egy nehezebb időszak, hiszen a belső feszültség egyre csak nő benned. Fontos, hogy az élet minden területét kordában tartsd az érzelmeidet, mert bárhol „kitörhetnek”. Türelmesebbnek kell lenned. Ne rohanj megtenni a döntő lépést és kimondani a „végső ítéletet” egyetlen területén sem az életednek. Az igazad agresszív védelme nem vezet semmi jóra, de a felesleges csaták elkerülése növeli az önbizalmat.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Sok Mérleg nagyon jól érzi majd magát ezen a héten. Egy sorsoláson, nyereményjátékon vagy sportversenyen is rád mosolyoghat a szerencse. Azok az emberek, akikkel az elkövetkezendő napokban találkozol, számos probléma megoldásában segíthetnek. Így például javíthatnak a társadalmi helyzeteden vagy megoldhatják a társadalmi életedet.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ezen a héten sok mindent elérhetsz az egyre növekvő aktivitásodnak köszönhetően – hegyeket mozgathatsz meg a munkahelyeden, az iskolában, vagy az otthonodban is. A  személyes életedben harmónia sajnos nem várható, mert a napjaidat végigkísérik a félreértések és a kísértések. Józan ésszel lesz elég erőd ahhoz, hogy megoldj minden olyan feladatot és problémát, amit a sors rak eléd.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Ha kibírod, ezen a héten semmilyen eseményt nem erőltess, különösen a munkahelyeden ne. Ne kezdj új projektekbe, és ne vásárolj nagyobb dolgokat. Ebben az időszakban elismerhetik a tehetségedet, hiszen kiválóan tudsz összpontosítani. Légy figyelmesebb a kapott információkkal, sokat segíthetnek számodra!  

Bak
XII. 22.–I. 20.
Nem nevezhető különösen könnyűnek és harmonikusnak ez az időszak számodra, ugyanakkor a bolygók kölcsönhatása felkészít az esetleges nehéz akadályok leküzdésére, a kitartás, az akaraterő felmutatására, a váratlan, nem szabványos döntések meghozatalára. Igyekezz aktívabb lenni, a legkisebb lehetőséget is kihasználni a továbblépésre.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Ezen a héten sok emberhez hasonlóan magad is egyre jobban megérted, mi a család lényege. Ha megfelelő befektetéseken gondolkodsz, az sok bajt megelőzhet a jövőben. Próbálj meg valami alapot teremteni az ötleteid és a már meglévő projektjeid kidolgozásához. Siess és valósítsd meg az elképzeléseidet.

Halak
II. 20.–III. 20.
Termékeny tárgyalásokra, kommunikációra, utazásokra számíthatsz a héten, amelyeknek köszönhetően új információkhoz jutsz, és néhány pozitív változást is megtörténik az életedben. A hétvége után nehezebb lesz visszaállnod dolgozni. Fokozott érzékenység, krónikus betegségek súlyosbodása és depresszió is előfordulhat. A fontosabb döntéseket később hozd meg.

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás