Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján





A Merkúr hátrálása kedden alaposan megkavarhatja a dolgokat, nem árt észnél lenni, különösen ennek a csillagjegynek!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.04.23.
Módosítva: 2024.04.23.
horoszkóp ezo akadály előrejelzés

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold még a kiegyensúlyozott Mérlegben jár, de önnek túlságosan visszafogott lehet ez az energia. Idegesítik azok a személyek, akik körülményeskednek vagy túlfinomkodják a legegyszerűbb dolgokat is.

Fotó: Pixabay /  Pixabay

Bika (04. 21.–05. 20.)

Kedden valaki nagy energiát fektet abba, hogy akadályokat gördítsen ön elé, de nem valószínű, hogy sikerrel fog járni. Jelezze felé, hogy látja, mit csinál, és próbálja meg tisztázni, vajon mi az oka a haragjának.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ma egy váratlan esemény vagy hír okán talán egy komoly dilemma elé állítja az élet, és elbizonytalanodhat valamiben. Mindez pedig a hangulatára is erősen rányomja majd a bélyegét. De délutánra szerencsére meglesz a megoldás, és a jókedve is visszatér.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ha az ember izgalmas pletykákat hall, akkor nagyon nehéz megállni, hogy ne vegyen ő maga is részt benne. Érdemes azonban ma nagyon óvatosan tenni mindezt, mivel egy megalapozatlan információ terjesztése később nagyon kellemetlen helyzetet tud teremteni.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Kedden befuthat egy jó hír, ami megkönnyebbülést ígér önnek, talán a pénzügyeit illetően. De mielőtt elkezdené a listáját írni, gondolkodjon el azon, hogy muszáj lenne egy picit megfontoltabban kezelni a pénzügyeket. Legyen előrelátó, és gondoskodjon a szűkösebb napokról is előre!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A Merkúr még pár napig retrográd, és még mindig összekuszálhatja a szálakat. Ma legyen nagyon óvatos és körültekintő egy bomba hírrel kapcsolatban, melyet egy ismerősétől hall. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy a valóság egészen másképpen néz ki...

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Hold a Mérleg jegyében van, és nagyon jó helyzeteket teremt, amikben ügyesen tud érvényesülni. Érdemes mára időzíteni a fontos ügyeket, megbeszéléseket, intéznivalókat. Szerelmi találkozóra is nagyon jó időpont a mai!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Nagyon jól működnek az ösztönei, és emiatt ma talán mindenkinél hamarabb figyelmes lehet valamire, és ha ügyes, akkor elsőként csaphat le egy lehetőségre. Ne lepődjön meg azon, ha emiatt irigykednek önre.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma szokatlanul erős lesz önben a képesség, hogy másokat meggyőzzön az igazáról. Ha tehát valamit eladna vagy éppen venne, akkor ma legyen a napja, hogy foglalkozik vele, ma ugyanis szinte senki sem tud ellenállni önnek. És ehhez még csak rámenősnek sem kell lennie...

Bak (12. 22.–01. 20.)

Kedden egy mélyen elgondolkodtató dolog történhet egy ismerősével, és ez talán arra készteti, hogy néhány dologban változtasson az álláspontján. A világ körülöttünk szélsebesen változik, és bizony nekünk is vele kell változnunk, ha nem akarunk lemaradni.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Kedden szinte egész nap ott motoszkál a fejében egy gondolat, és talán egy érdekes ötlet fogalmazódik meg önben. Ne hagyja elveszni, jegyezze fel, és ne mulassza el később sem elővenni. Lehet, hogy ez lesz az, amelyik egy napon hatalmas pozitív változást hoz az életébe.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Kedden kerülje a hirtelen döntéseket. Inkább esősorban szemlélődjön és vizsgálódjon, több lehetőség lesz ugyanis ön előtt, és nem lesz könnyű dolga kitalálni, melyik önnek a legmegfelelőbb. Jobb, ha hagyja még, hogy a dolgok csak úgy a gondolatai között keringjenek.





 





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás