Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk





A mai napjának kulcsszavai az érzelmek, a szeretet lehet. Jól indulhat a napja, persze csak akkor, ha van szeme arra, hogy meglássa a pozitívumokat is a hírek sokaságában, melyek most beérkeznek önhöz. Olvasson a sorok között és észreveszi őket!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.04.
bolygó pozitívum érzelmes horoszkóp

2024. május 4.

Horoszkóp
 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szombaton a gondok tovatűnnek és vidám hangulat köszönthet önre, amit nemcsak egy jó hír, hanem egy szeretett ember közelsége is inspirál. Használja ki a kellemes perceket és igyekezzen minél többet kihozni a szituációból, mely ma adódik önnek.


 

Fotó: Pixabay / Pixabay (Illusztráció!)


 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napjának kulcsszavai az érzelmek, a szeretet lehet. Jól indulhat a napja, persze csak akkor, ha van szeme arra, hogy meglássa a pozitívumokat is a hírek sokaságában, melyek most beérkeznek önhöz. Olvasson a sorok között és észreveszi őket!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az a munka és az az odaadás, melyet egy projektbe fektetett, most végre termőre fordul. Ma igazán pozitív hangulatban lehet és megérdemeli a sikert, melyet elér. Talán nem is ártott már, hogy végre valamiben egy kis pozitív elmozdulás legyen ön körül.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A szombati napon három bolygó is víz-elemű jegyben jár: a Hold, a Szaturnusz és a Neptunusz. Emiatt biztos, hogy könnyen elérzékenyül. Ha ez meghatódás, akkor jó. Ha sértődés, akkor már kevésbé. Valószínűleg a környezete is érzi, hogy ma nem árt óvatosan bánni önnel.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma valamiben célhoz ér és megérdemelten örülhet a sikernek. Most méltán lehet optimista, hiszen hamarosan pozitív változások indulhatnak meg ön körül, így nem volt hiába a sok erőfeszítése.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a cselekedeteit az érzelmei nagyban befolyásolják, talán sokkal nagyobb mértékben, mint azt máskor tapasztalja. Éppen ezért szükséges most nagyobb kontroll és önuralom részéről, különösen akkor, ha egy idegesítő egyén lehetetlenül viselkedik a közelében.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az uralkodó bolygója, a Vénusz most nagyon erős helyzetben, a Bikában van. Tapasztalhatja, hogy igen erős kisugárzással bír, és érzékelheti, hogy a környezete talán sokkal vonzóbbnak találja, mint általában. Használhatja ezt az erőt most arra, hogy meggyőzzön másokat a véleményéről.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma egy kellemes meglepetés éri, amely nemcsak örömet hoz, de megnöveli az önbizalmát is. Használja ki hát ezt a pozitív töltést arra, hogy belekezdjen valami újba, vagy befejezzen valamit, amit már egy ideje halogatott. Ma lezárni és újat kezdeni is sikeresebben tud, mint máskor!



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szombaton egy új út nyílik meg ön előtt és önnek kell döntést hoznia arról, belép-e rajta. Izgalmas és pozitív lehetőségek tárulhatnak fel, de mint mindennek, ennek is lehetnek kockázatai. Vajon elég bátor, hogy kimozduljon a komfortzónájából?



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma meglepő és pozitív híreket kaphat, ami már igazán ráfért önre az elmúlt időszak után. Végre megláthatja a fényt az alagút végén egy fontos ügyben, amely az egész életére és a jövőbeni terveire is kihathat.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton olyan érdekes információk érkezhetnek önhöz, melyek nem csak a jövőbeni terveit, hanem talán még a gondolkodását is megváltoztathatják valamiben. Lehet ugyanis, hogy mostantól néhány dolog, melyet fontosnak tartott, már kevésbé érdekli, míg más dolgok előtérbe kerülnek.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bölcsessége remek intuícióval párosul - csak bíznia kellene önmagában. Ha kérdéses helyzet van, akkor tegye azt, amit a megérzése diktál és ne hallgasson senkire. Aki pedig elfogadja a tanácsait, azt segítse és profitáljanak együtt a tudásból.









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás