Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!





A Skorpió tönkreteheti a kapcsolatát, a Halak a pénz helyett a barátaira figyeljen!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.06.
csillagjegyek heti horoszkóp kapcsolatok pénz

Heti horoszkóp – 2024. 05. 06.–12.

Kos
III. 21.–IV. 20.
A legapróbb részletekig figyelj mindarra, ami körülötted történik. Ne ragadj bele mások vitáiba, ugyanis nem oldod meg a problémát, de könnyen bajba kerülhetsz. Inkább gondold végig, hogy mi hiányzik a teljes boldogságodhoz!

Bika
IV. 21.–V. 20.
A hét elején – ha lesz rá lehetőséged –, vonulj vissza kicsit, adj időt magadnak, és alaposan gondold végig a lehetséges jövődet. A most eltervezett dolgaid kapcsán minden esély adott azok megvalósulására. A pénzügyi növekedés legyen a fő szempontok között!

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Ha pillanatnyilag úgy érzed, hogy hiányoznak az ötletek, és a kialakult helyzet friss elemzése, nyugodtan kérd ki a barátaid és a kollégáid segítségét! Nem csak tanácsot adnak majd, hanem támogatnak is. Ha kell, akár pénzügyileg is!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Munka, gondok, szerződések... Az egész heted olyan lesz, mint egy színes kaleidoszkóp. Annak ellenére, hogy valóban sok a munka, te is tudod, hogy nem lehet hibázni, elakadni. Persze, ha mégis úgy alakul, ne izgasd magad!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Ha a körülmények megengedik, szakíts ki az életedből legalább egy hét pihenőt, és menj el valami klassz helyre pihenni! Kiszellőzteted a gondolataidat és új benyomásokat szerezhetsz. Ne törődj a munkával: minden rendben lesz!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Az elkövetkezendő napok szinte egyetlen dolognak lesznek alárendelve: a pénzügyi kérdések rendezésének. Ne aggódj, mindenre van elég forrásod! Valahogy minden úgy alakul, hogy pontosan annyi lesz, amennyi éppen szükséges.  

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Itt az ideje, hogy a partnereddel való kapcsolatodban feltedd az i-re a pontot. Bár nincsenek komoly nézeteltérések köztetek, de a sok kicsinyes képzelődés bosszantó. Muszáj beszélni és kitalálni, hogyan tovább!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Próbálj uralkodni magadon, különösen a hét közepén! Úgy tűnik, hogy bizonyos élethelyzetek próbára teszik az erődet, de ne izgulj, ne idegeskedj! Ha most nem bírsz magaddal, nem valószínű, hogy később helyre tudod állítani a sérült kapcsolatot.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
A hét elején különös figyelmet igényelnek a gyerekeid. Az aggodalmaik a családi életetek előterébe kerülnek. Készülj fel, hogy együtt tudj velük érezni, bármi is legyen! Emlékezz vissza, hogy neked is milyen fontos volt a szüleid figyelme.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Rendkívül figyelj mindenre, ami a munkahelyeden történik. Mindenféle bosszantó apróság azzal fenyeget, hogy a hét végére valami komoly dolog alakul ki ebből. Próbálj meg mindent a személyes ellenőrzésed alatt tartani.  

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Látogasd meg végre a szüleidet, mert most valóban szükségük van a figyelmedre, a személyedre. Ha megteheted, mindenképpen vidd el őket kirándulni egy pár órára, de akár egy-két napos, közös kiruccanós pihenés is kitűnő választás lenne!  

Halak
II. 20.–III. 20.
A nagy pénzhajhászásban azt kockáztatod, hogy elveszíted a családod és a barátaid bizalmát. A világ összes pénzét úgysem keresheted meg, ám a fontos kapcsolataid hosszú időre tönkremehetnek. Légy gyakrabban azok közelében, akik törődnek veled! 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás