Négy megyében 18 utat teljesen lezártak

Az árvíz- és a belvízhelyzet miatt négy megyében összesen 18 úton van érvényben teljes lezárás az országban - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedd reggel.
Az összesítés szerint emellett több tucat helyen félpályás lezárást vagy sebességkorlátozást kellett bevezetni a vízátfolyások miatt.

A legtöbb lezárást Vas megyében rendelték el, itt 12 utat zártak le teljes szélességében. Nem lehet közlekedni például Molnaszecsőd és Döröske, Csákánydoroszló és Kemenestaródfa, Csörötnek és Kondorfa, Nagypirit és Boba, Sótony és Ikervár, Nagygeresd és Vasegerszeg között. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 3, Zala megyében 2, Tolna megyében pedig 1 útszakaszon van érvényben teljes útzár.

Győr-Moson-Sopron megyében már nincs lezárt útszakasz. Újra megnyitották a közlekedők számára félpályán a Pusztacsalád és Iván közötti mellékutat, illetve teljes pályán a Fertőszentmiklós és Csapod közötti alsóbbrendű utat.

Nincs már árvíz miatt lezárt útszakasz Fejér megyében sem. Újra megnyitották a közlekedők számára a 8205-ös jelű utat Fehérvárcsurgó és a 81-es főút között.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu