Öngyilkos lett a két szigetszentmiklósi nő gyilkosa

Egy 34 éves nő és 56 éves édesanyja holttestét találták meg a rendőrök hétfőre virradóra Szigetszentmiklóson.
A gyanú szerint az elkövető a fiatalabb nő volt élettársa lehet, aki vasárnap dél körül öngyilkosságot követett el - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea közlése szerint a házból egy 61 éves férfit kórházba szállítottak, sérülései súlyosak. A rendőrség emberölés, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A PMRFK szóvivője a kettős gyilkosság előzményeiről elmondta, hogy a család egyik hozzátartozója kért segítséget vasárnap este kevéssel 10 óra előtt, mert nem tudott bejutni a házba. Miután a rendőrök közreműködésével bementek, ott holtan találtak egy 34 éves nőt, valamint annak 56 éves édesanyját. A ház egyik helyiségéből a mentők egy 61 éves férfit szállítottak kórházba.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a 34 éves áldozat volt élettársa vasárnap 12 óra körül öngyilkosságot követett el: a 42 éves férfi a fővárosban egy vonat elé ugrott, s életét vesztette - magyarázta Beluzsárné Belicza Andrea, hozzátéve, hogy a jelenlegi ismeretek alapján ez a férfi követhette el a bűncselekményeket, azonban tettét egyelőre tárgyi bizonyítékok nem támasztják alá.

Még nem ért véget a PMRFK bűnügyi osztályának munkatársai által folytatott a helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a tanúkutatás - tette hozzá a szóvivő.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója megerősítette, hogy két sérült a helyszínen életét vesztette. Tájékoztatása szerint egy súlyosan sérült férfit a mentők kórházba vittek.

Az MTI úgy tudja, hogy családi dráma történt, a sérült a szintén a házban élő egyik családtag.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu