Kábítószertől lett rosszul, majd elhunyt

Feltehetően kábítószertől lett rosszul egy szarvasi nő szombaton este. Az Orosházi Kórházba vitték, majd néhány órával később elhunyt.
A halálesettel kapcsolatban egy békéscsabai férfit őrizetbe vettek - tájékoztatott hétfőn a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vargáné Szombati Andrea elmondta, a 18 éves nő pénteken baráti társasággal töltötte az estét Békéscsabán. Szombaton este lett rosszul Szarvason, kórházba vitték. Az orvosi ellátáskor felmerült annak lehetősége, hogy kábítószert vagy bódító hatású szert fogyasztott.

Az Orosházi Kórház a halálesetről értesítette a rendőrséget. A Szarvasi Rendőrkapitányság soron kívüli vizsgálatot kezdett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei vasárnap gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették a békéscsabai, 46 éves Sz. Zoltánt, aki a nyomozás adatai szerint pénteken este kábító anyagot adott át a vele lévő társaság tagjainak.

Sz. Zoltán ellen büntetőeljárás indult, pszichoaktív anyaggal való visszaélés megalapozott gyanúja miatt.

Az ügyben a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomoz, szakértőkkel vizsgálják, van-e összefüggés a haláleset és a kábító vagy bódító hatású szer fogyasztása között.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu