Még november első napjaiban is lehet 20 foknál melegebb

Még a hétvégén, november első napjaiban is többfelé 10 Celsius-fok körül alakul a minimum-, 20 fok körül pedig a maximum-hőmérséklet.
Egyre többfelé várható azonban eső, vasárnap a szél is viharossá fokozódhat, és egy-egy zivatar is kialakulhat - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki országos, középtávú előrejelzésében.

Pénteken keleten többnyire erősen felhős marad az ég, de a Dunántúlon a változóan felhős idő mellett több-kevesebb napsütésre is számítani lehet. Legfeljebb keleten alakulhat ki néhol szitálás. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 10 fok között, a legmagasabb hőmérséklet 14 és 18 fok között alakul.

Szombaton eleinte általában rövidebb-hosszabb időre kisüt a nap, majd délnyugat, nyugat felől megvastagszik a felhőzet. Elszórtan szitálás, kisebb eső is kialakulhat.

A szél megélénkül, a Dunántúlon meg is erősödik. A minimum-hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 15 és 21 fok között alakulnak.

Vasárnap egyre többfelé várható eső, záporeső, egy-egy zivatar is kialakulhat. A szél is megerősödik, estétől egyre nagyobb területen viharossá is fokozódhat. A leghidegebb órákban 8 és 14 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 14-21 fokig melegszik a levegő.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu