Bankrablás volt Budapesten

Keresik a rendőrök azt a férfit, aki a fővárosban, a VI. kerületi Oktogon téren szerda délelőtt kirabolta a Citibank fiókját. A bank szerint a kár "kisebb mértékű".
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon azt közölte, hogy délelőtt tíz óra körül egy férfi a bankfiókban fegyverrel vagy utánzatával fenyegetőzve felszólította az egyik alkalmazottat a bevétel átadására. Miután megkapta a pénzt, a férfi elmenekült. A rablásban senki nem sérült meg - tették hozzá.

Az ismeretlen tettesről a BRFK fényképet tett közzé, és kéri, hogy aki felismeri őt, információja van a tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről, jelentkezzen a rendőrség megadott elérhetőségein.

Korábban a Citibank szóvivője, Hencz Éva közölte: a rablásban senki nem sérült meg, a dolgozók és az ügyfelek biztonságban vannak, a banknak azonban "kisebb mértékű" anyagi kára keletkezett. "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfélszolgálat zavartalan működését minél előbb helyreállítsuk" - írta a szóvivő, hozzátéve: együttműködnek a nyomozókkal az ügy felderítése érdekében.

Cikk ajánló

Hírlevél regisztráció


Sudoku 数独

sudokuLogikai játék a számokkal
PCLand.hu